Oldal frissítése

AeroBand PocketDrum 2 KIT fa

2,3 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AeroBand PocketDrum 2 KIT fa

Gyakorold a dobolást bárhol és bármikor

Az AeroBand PocketDrum 2 KIT elektronikus dobok tökéletes hangszer a tapasztalt és kezdő dobosok számára egyaránt. Egyszerűen csatlakoztasd a dobokat Bluetooth-on keresztül telefonodhoz, táblagépedhez vagy más okoseszközödhöz és kezdj el dobolni. A hang közvetlenül a fejhallgatóra kerül, ami nagyon csendes használatot tesz lehetővé és nem zavarja a környezetet játék közben.  Az AeroBand PocketDrum 2 KIT elektronikus dobokat a "levegőben" történő doboláshoz tervezték, így nincs szükséged dobokra és ezekkel az okos dobverőkkel is jól boldogulsz. Kompakt méretüknek köszönhetően bárhová magával viheti őket és élvezheti a dobolást például egy kávézóban vagy a vonaton. Android és iOS rendszerre is van egy praktikus alkalmazás, amely tanulási módokat és különböző játéklehetőségeket kínál. Kiváló minőségű lábérzékelőt tartalmaz.

Az AeroBand PocketDrum 2 KIT ábó készült elektronikus dobok főbb jellemzői

  • Kompakt méret a hagyományos dobfelszerelésekhez képest 
  • Lehetővé teszi, hogy zajkeltés nélkül gyakorolhass és tanulj meg dobolni- fülhallgatóval
  • Vezeték nélküli kapcsolat iOS és Android eszközökhöz rendkívül alacsony késleltetéssel
  • Dobolás tanulási és képzési alkalmazások, oktató módok
  • Gazdag dalgyűjtemény a tanuláshoz, gyakorláshoz és szórakozáshoz
  • Egyszerűen használható kezdőknek, haladóknak és minden dobolásért rajongónak
  • AeroBand PocketDrum 2 nagyszerű eszköz a motoros koordináció és a zenei hallás fejlesztéséhez
  • 4 ütőhangszeres elrendezési mód és 3 játékmód - Song (előre beállított dalok), Free Demo (szabad játék) és Level (játék) 
  • AeroBand PocketDrum 2 akár 20 óra dobolást is lehetővé tesz egyetlen töltéssel
  • Teljes töltés az USB-C porton keresztül 2-3 óra alatt (a töltő teljesítményétől függően)
  • Két érzékelőt/kickert tartalmaz

Az AeroBand PocketDrum 2 KIT elektronikus dobok valósághű hangzást kínálnak visszajelzéssel

A késleltetés (latence) kulcsfontosságú tényező a technológiai (smart) hangszerek megszólaltatásában. Az AeroBand PocketDrum 2 9 tengelyes inerciális navigációs chipet és BLE Bluetooth chipet használ. Ezzel nagyon alacsony, mindössze 6 ms-os késleltetési értéket érünk el. Ez az alacsony késleltetés a fő oka annak, hogy az AeroBand PocketDrum 2 használata nagyszerű élmény. A fejhallgató vagy a hangszóró dobokhoz való csatlakoztatásához ajánlott kábelt használni, mivel a vezeték nélküli kapcsolat késleltetést okozna, ami nem kívánatos. A botok dobhangokat adnak ki és minden egyes ütésnél rezegnek, a rezgés mértéke a dob pattogásától és az ütés erejétől függ. Ez lehetővé teszi, hogy jobban összpontosítson a dobolás dinamikájára.

Az AeroBand PocketDrum 2 KIT elektronikus dobok akár 20 órát is kibírnak

Az AeroBand PocketDrum 2 KIT elektronikus dobok hosszú, akár 20 órás akkumulátor-élettartamot kínálnak egyetlen feltöltéssel, így szabadon játszhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a gyakori lemerülés miatt. A dobok nagyon alacsony késleltetéssel rendelkeznek és kiváló minőségű hangzást biztosítanak, bárhol is használja őket. Az AeroBand PocketDrum 2 KIT elektronikus dobok ideálisak mind a tapasztalt, mind a kezdő dobosok számára.

A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy az AeroBand PocketDrum 2 KIT bárhol felhasználható legyen

Az AeroBand PocketDrum 2 KIT elektronikus dobok kompakt méretükkel kiválóak ahhoz, hogy bárhová könnyedén magaddal vihesd őket és például egy kávézóban vagy a vonaton is játszhass velük. Ráadásul a hang közvetlenül a fejhallgatóba érkezik, így a használat a lehető legcsendesebb és játék közben semmilyen módon nem zavarod a környezeted.

Letisztult alkalmazás a dobok egyszerű beállításához

Az Androidos és iOS-alkalmazások segítségével kedvenc dalaid közül választhatsz. 3 oktató játékmód van, így minden zenész számára van valami. Az AeroBand alkalmazás egyedülálló tartalma tanulási, szórakoztató és egyéb módokat tartalmaz, hogy teljes mértékben kielégítse a tanulási és játékigényeid. Az alkalmazásban megváltoztathatod a dobok elrendezését és egyéb beállításokat is elvégezhetsz. AzAeroBand PocketDrum 2 KIT elektronikus dobokat Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod az eszközeidhez, így az alkalmazás használata gyors és kényelmes.

SONG üzemmód

Dobolj kedvenc dalod ritmusára, még akkor is, ha nincs tapasztalatod a dobolásban. Az alkalmazás vezet téged, megmutatja, hol és mikor kell ütni és lehetővé teszi, hogy a dal nehézség szerint válogathass: könnyű, közepes és nehéz. Ebben az üzemmódban bárki úgy játszhat az AeroBand PocketDrum 2 KIT dobokon, mint egy zenei sztár.

FREE DEMO üzemmód

A haladó dobosok és a növendékek ezt a módot a megtanult rutinok gyakorlására használják. Az amatőr dobosok vagy kezdők az AeroBand PocketDrum 2 KIT segítségével ráérezhetnek a dobolásra és megtanulhatják a dobok működését és helyes használatát. 

Játékmód

A játékmód lényege, hogy az alkalmazás könyvtárában található egyszerűbb dalokat tartalmazó alacsonyabb szintekről fokozatosan haladunk az összetettebb dalokat tartalmazó magasabb szintek felé.

AZ AeroBand PocketDrum 2 KIT elrendezési lehetőségei

Az ízlésedtől függően választhatsz a hat- vagy héttagú elrendezés közül. Ezek klasszikus vagy rugós/pedálos változatban kaphatók. A kickerek különálló érzékelők, amelyeket csak az AeroBand PocketDrum 2 KIT-ben kapsz meg. Ezeket egyszerűen a cipőfűzőre vagy a lábadra kell erősíteni a mellékelt gumiszalaggal. A rúgók lehetővé teszik, hogy a lábaddal irányítsd a nagydobot és a hi-hatot — akárcsak egy hagyományos dobfelszerelésnél. (A rúgásokkal ellátott verzióhoz ezek az érzékelők szükségesek)

A csomag tartalma: AeroBand PocketDrum 2 KIT, fából

  • 22× dobverő PocketDrum 2, fa
  • Töltőkábel
  • 2× szenzor / kicker

Paraméterek

Típus

Típus Okos dobverők

Jellemző

Elemek száma 2

Tulajdonságok

Fejhallgató csatlakozó Nem
Kód:  ARB2d
Termékszám:  DL2004A&DL1902A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20