Oldal frissítése

AeoTec Smart Dimmer 6

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AeoTec Smart Dimmer 6

Az AeoTec Smart Dimmer 6 egy intelligens foglalat, amelynek segítségével távvezérelhető a csatlakoztatott készülék. A vezérlés okostelefon alkalmazás segítségével történik, amely a Z-Wave vezérlőközponthoz van csatlakoztatva.

A fenti aljzatnak köszönhetően pontosan felügyelheti a csatlakoztatott készülék energiafogyasztását, ezen adatok pedig a Z-Wave vezérlőközpontba továbbíthatóak és tárolhatóak, a későbbiekben pedig diagram formájában jeleníthetőek meg. Mindemellett a csatlakoztatott készülék energiafogyasztását színes LED-gyűrű jelzi (16 millió szín) az aljzat körül.

Főbb tulajdonságok

  • Felügyelheti az energiafogyasztást
  • A töltéshez USB csatlakozás is rendelkezésre áll
  • Aktuális információk megjelenítése
  • Vezérelhető okostelefon segítségével
  • A LED-gyűrű kijelzi az energiafogyasztást

Mit tudható meg a színekből

Ha a LED-gyűrű nem világít, minden ki van kapcsolva. Kék vagy fehér színjelzés esetén a csatlakoztatott készülék aktív, vagy ki van kapcsolva.

A további 16 millió szín a kéktől a sárgán keresztül, a zöldtől egészen pirosig jelzi Önnek, milyen magas a csatlakoztatott készülék energiafogyasztása. A piros rendkívül magas fogyasztást jelent.

 

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Elektromos hálózat
Kód:  ZW599e
Termékszám:  AEOEZW099-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15