Oldal frissítése

Aeon Must Die! - Xbox Series DIGITAL

11 390 Ft

Aeon Must Die! - Xbox Series DIGITAL

Aeon Must Die! Xbox

Az Aeon Must Die! Xbox bosszúra éhes

Világítsd be a galaxist. Aeon egykor rettegett császár volt, aki a megállíthatatlan Üres Hadsereg felett uralkodott. De elárulták. Gyenge és testetlen maradt. Hogy bosszúját végrehajthassa, eggyé válik veletek, és együtt fogjátok kiváltani haragját.

Aeon Must Die! Xbox

Futurisztikus környezet

Az Aeon Must Die! Xbox játék Pantheon futurisztikus városában játszódik, amelyet fokozatosan fedezel fel, pusztítasz el és hódítasz meg. A célod az, hogy harcolj az elmédért, hogy szabad akaratod legyen és megszerezd a tested feletti uralmat.

Aeon Must Die! Xbox

Az Aeon Must Die! Xbox bevezeti az AI-t

A teljes Aeon Must Die! Xbox játék alapja a beat 'em-up. Haladj a rögös úton, és hagyd, hogy magával ragadjon az elviselhető kockázat és az átlagon felüli jutalom. A mesterséges intelligencia taktikai harcokban tesz próbára, miközben élvezheted a hihetetlen művészeti stílust.

Aeon Must Die! Xbox

A könnyű vagy a nehéz utat választod?

Tiéd a választás. Az Aeon Must Die! Xbox lehetőséget kínál arra, hogy megadod magad Aeon akaratának, ahol elképesztő hatalomra teszel szert, de elveszíted önmagad. Vagy választhatod a nehezebb lehetőséget, hogy szabad maradsz. Az Aeon Must Die! Xbox egy látványos beat'em-up, tele brutális akcióval.

Aeon Must Die! Xbox

Változtasd meg a galaxis sorsát

Élvezd a lenyűgöző művészetet, a stílusos harcot és a hihetetlen harci játékmechanikát. A döntéseid határozzák meg, hogy kit ölsz meg, kit kímélsz meg, és hogy mit tervezel a galaxis sorsával kapcsolatban.



Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Microsoft Store

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Sci-fi

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXESD1896
Termékszám:  G3Q-01244
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20