Oldal frissítése

AENO GH5S

4,6 18 értékelés
83 990 Ft

AENO GH5S

AENO GH5S elegáns és hatékony fűtőpanel

Gazdaságos megoldást keresel otthonod vagy irodád hatékony fűtésére? Az AENO GH5S elektromos fűtőberendezés egy környezetbarát infravörös fűtőberendezés, amely nemcsak pénztárcád, de a környezetet is kíméli. A fűtőpanel minimalista kialakítása remekül illeszkedik minden helyiségbe. A fűtőtest a falon vagy szabadon is elhelyezhető a térben. Az ENO GH5S felmelegíti a szoba levegőjét, de nem szárítja ki. Egyszerűen állítsd be a fűtési paramétereket a LED panelen, vagy használd a mellékelt intelligens alkalmazást.

Az AENO GH5S fűtőpanel legfontosabb jellemzői

  • Hatékony fűtés infravörös technológiával
  • A fűtőberendezés LED kijelzővel rendelkezik, amely mutatja a hőmérsékletet, valamint gombokkal a hőmérséklet beállításához, a be- és kikapcsoláshoz, illetve az intelligens üzemmód aktiválásához/deaktiválásához
  • Az elegáns design elnyerte a rangos reddot award 2023 díjat
  • Állítható hőmérséklet 60 °C és 120 °C között
  • Környezeti hőmérséklet-érzékelő a tápkábelen
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás a panel felborulása esetén
  • Gyermekzár funkció az alkalmazásban
  • Rugalmas szerelési lehetőségek - a falra vízszintesen vagy függőlegesen, vagy a földre állítva
  • Lehetőség a fűtési teljesítmény beállítására az alkalmazásban
  • Mobilalkalmazáshoz való csatlakozás és a fűtés távvezérlése vagy a fűtési/energiafogyasztási statisztikák nyomonkövetése

Alacsony energiafogyasztás a fűtés során

Az AENO GH5S infravörös fűtőtest alacsony energiafogyasztással rendelkezik, amely 160 és 700+ Watt óra között mozog, így akár 30 nm-es helyiségek kényelmes fűtését is biztosítja. A tápkábelen található egy beépített érzékelő, amely a helyiség hőmérsékletének mérésére szolgál.

Az AENO GH5S fűtőberendezés kényelmes vezérlése a LED panelen

A stílusos és könnyen leolvasható LED kijelző a kezelőszervekkel közvetlenül az infravörös fűtőberendezésen található. A hőmérséklet beállítására szolgáló gombokat (+-), egy háttérvilágítású bekapcsológombot, az intelligens üzemmód be- és kikapcsolását, illetve egy kijelzőt találsz rajta, amely az aktuális hőmérsékletet mutatja. Az AENO GH5S-t az alkalmazás segítségével is vezérelheted, ahol aktiválhatod a gyermekzár funkciót a fűtőberendezés véletlenszerű aktiválásának megakadályozására.

Kényelmes vezérlés az ANEO alkalmazáson keresztül

Vezéreld az ANEO GH5S elektromos fűtőberendezését bármikor és bárhol a mobilalkalmazással. Állítsd be a panel hőmérsékletét 60 és 120 °C között, figyeld az aktuális szobahőmérsékletet, vagy állítsd be a szoba hőmérsékletét. Mindent egy helyen találsz. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást Android vagy iOS mobiltelefonra.A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően könnyedén vezérelheted a fűtést távolról, amikor például a munkahelyen, a nyaralóban vagy a boltban vagy.

AENO GH5S maximális biztonságú elektromos fűtőberendezés

Nem kell aggódnod a háziállatok vagy a gyerekek miatt sem, hiszen az AENO hőpanel automatikusan kikapcsol, ha eldől. Ekkor egy hangjelzés indul el, és egy üzenet jelenik meg a mobilalkalmazásban. Az AENO GH5S fűtőberendezés gyermekzárral is rendelkezik, amely megakadályozza a gyermekek általi véletlen aktiválást.

AENO GH5S elektromos fűtőtest minimalista kivitelben

Az AENO GH5S infravörös fűtőberendezés modern kialakításával biztosan lenyűgöz. A fűtőtest vékony és tartós, így nem lesz útban. Az AENO GH5S Lengyelországban készül, prémium minőségű anyagokból, például homokfúvott eloxált alumíniumból és átlátszó zománcozott edzett üvegből. Az AENO GH5S falra szerelhető vagy a padlóra helyezhető. Ha úgy döntesz, hogy a padlóra helyezed, egyszerűen csavarozd az AENO GH5S elektromos fűtőtesthez a lábakat, amelyek csúszásgátló gumipárnákkal vannak ellátva. A fali konzolok szintén a csomag részét képezik. Az elektromos fűtőtest vízszintesen vagy függőlegesen a falra szerelhető.

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos, Infravörös

Alkalmas

Alkalmas Lakásba, Házba, Nyaralóba, Irodába

Anyag

Anyag Edzett üveg

Tulajdonságok

Elhelyezés Falra, Földre
Tulajdonságok LED kijelző, Intelligens vezérlés alkalmazás segítségével
Energiafelhasználás 700 W
Fűtési teljesítmény 700 W

Funkciók

Funkciók Felborulás elleni védelem, Gyerekzár, Hőmérséklet szabályozás, WiFi

Szín

Szín Szürke

Méret

Magasság 36,5 cm
Szélesség 100 cm
Mélység 2,5 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  AENtpp93
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  AGH0005S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20