Oldal frissítése

AENO GH1S

- 3 év garancia
4,4 17 értékelés
Szuper ár
73 790 Ft

AENO GH1S

AENO GH1S elektromos fűtőberendezés

Gazdaságos megoldást keresel otthonod vagy irodád fűtésére? Az AENO GH1S elektromos fűtőberendezés egy környezetbarát infravörös fűtőberendezés, amely pénzt takarít meg és óvja a környezetet. Az AENO GH1S minimalista kialakítása nem fogja zavarni a szoba kialakítását. A fűtőtest falra szerelhető, vagy szabadon elhelyezhető a térben.

Modern minimalista dizájn / Innovatív infravörös fűtőpanel / Akár 50%-os energia-megtakarítás

Tökéletesen illeszkedik minden otthonba és irodába / Egyszerű megoldás a helyiségek fűtésére

Gyorsan és gazdaságosabban fűti a helyiségeket

Más hagyományos fűtőpanelekhez képest az áramfogyasztás kétszer alacsonyabb. Gondolunk itt ventilátorokra, panelekre, lámpákra, olajos fűtőberendezésekre, stb. Az AENO GH1S elektromos fűtőberendezés az infravörös technológiának köszönhetően hatékonyabb, mint a gázfűtés vagy a központi fűtés. Nem fordít felesleges energiát a ventilátorok működtetésére és a levegő fűtésére. Hasznosnak fogod találni, hogy nem fújja vagy szárítja a levegőt, nem keveri fel a port, nem okoz szennyeződéseket, szagokat vagy zajt. A fűtés hasonlóan működik, mint ahogyan a nap melegíti a szobát, az AENO fűtőberendezés először a fűtött térben lévő tárgyakat (beleértve a padlót és a falakat) melegíti fel, mielőtt a levegőt felmelegítené. A szoba lényegesen kényelmesebb, és az ember jobban akklimatizálódik.

AENO GH1S elektromos fűtőtest minimalista kivitelben

Modern kialakításával az AENO GH1S elektromos fűtőtest tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe. A fűtőtest vékony, így nem lesz útban, és nagyon tartós is egyben. Prémium minőségű anyagokból, például homokfúvott eloxált alumíniumból és átlátszó zománcozott edzett üvegből készül.

Könnyű telepítés

Az AENO GH1S falra és padlóra egyaránt felszerelhető. Ha úgy döntenél, hogy a földre állítod, akkor egyszerűen csavarozd rá az AENO GH1S elektromos fűtőtestre a lábakat, amelyek csúszásgátló gumipárnákkal vannak ellátva. A fali konzol szintén a csomag részét képezi. Az elektromos fűtőtest vízszintesen vagy függőlegesen a falra szerelhető.

Hagyományos fűtési módszer

Az AENO GH1S infravörös fűtőberendezés alacsony, 160-tól 700+ wattóráig terjedő energiafogyasztásával akár 30 m2-es helyiségek kényelmes fűtését is képes biztosítani. A tápkábelen beépített környezeti hőmérséklet-érzékelő található, ami pontosabbá teszi a helyiség hőmérsékletének mérését.

AENO GH1S - maximális biztonságú elektromos fűtőberendezés

Nem kell aggódnod a háziállatok vagy a gyerekek miatt. Leesés esetén a fűtőpanel automatikusan kikapcsol. Ekkor hangjelzés hallható, és a mobilalkalmazáson megjelenik egy üzenet. Az AENO GH1S fűtőberendezés gyermekzárral is rendelkezik, amely megakadályozza a gyermekek általi véletlen bekapcsolást.

Csendes működés / Nincs szag / Nem fújja a levegőt / Nem szárítja ki a levegőt / Nem égeti el az oxigént

Hatékonyság

A hő egyenletes eloszlásának köszönhetően a helyiségben jelentős mennyiségű energiát és fűtési költségeket takaríthatsz meg.

Környezetbarát

Az AENO GH1S nem szárítja ki a levegőt, nem égeti el az oxigént és nem bocsát ki káros anyagokat, amelyek hatással lennének a lakók egészségére.

Biztonságos technológia

Az AENO GH1S elektromos fűtőberendezés folyamatosan melegít, és nem terheli a hálózatot az áramfogyasztás gyors növekedésével.

Kényelmes vezérlés az ANEO alkalmazáson keresztül

Irányítsd az ANEO GH1S elektromos fűtőberendezést bármikor és bárhol a mobilalkalmazással. Állítsd be a panel hőmérsékletét 60 és 120 °C között, figyelheted az aktuális szobahőmérsékletet vagy a fogyasztást. Minden áttekinthetően egy helyen. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást Android vagy iOS mobiltelefonodra. Az elektromos fűtőtest oldalán található egy gomb a Wi-Fi hálózathoz való gyors csatlakozáshoz.

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos, Infravörös

Alkalmas

Alkalmas Lakásba, Házba, Nyaralóba, Irodába

Anyag

Anyag Edzett üveg

Tulajdonságok

Elhelyezés Falra, Földre
Tulajdonságok Intelligens vezérlés alkalmazás segítségével
Energiafelhasználás 700 W

Funkciók

Funkciók Felborulás elleni védelem, Gyerekzár, Hőmérséklet szabályozás, WiFi

Méret

Magasság 36,5 cm
Szélesség 100 cm
Mélység 1,1 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  AENET257
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  AGH0001S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05