Oldal frissítése

AENO EO1

4,1 10 értékelés
84 990 Ft

AENO EO1

Az AENO E1 mini elektromos sütő sok mindenre képes

Ne várj a nagy sütő felmelegedésére, hanem szerezz be egy kompakt segítőt az AENO EO1 mini elektromos sütő formájában. Nagyvonalú, 30 literes kapacitással rendelkezik, és teljesítményének, illetve méretének köszönhetően gyorsan felmelegszik a főzéshez szükséges hőmérsékletre. 8 automatikus program közül választhatsz, vagy manuálisan is testreszabhatod a beállítást. A hőmérséklet 38 °C és 230 °C között, az időzítő pedig 120 percig állítható. Konvekciós és forgó grillsütést is használhatsz. Az AENO EO1 belseje megvilágított, így az üvegajtón keresztül kényelmesen végignézheted a teljes főzési folyamatot anélkül, hogy feleslegesen kinyitnád azt, így nem veszíti el a felgyülemlett hőt. Az egész sütő hőszigetelt, és a dupla üvegajtó megakadályozza az égési sérülést. Ha az AENO EO1 túlmelegszik, a készülék automatikusan kikapcsol, sőt akkor is, ha az automatikus vagy kézi program befejeződik. Ha befejezted a sütést, a sütő könnyen tisztítható. Nem rendelkezik mechanikus gombokkal, így az AENO sütőt egyszerűen letörölheted kívülről.

Az AENO EO1 elektromos mini sütő legfontosabb jellemzői

  • Kompakt elektromos sütő 1600 W teljesítménnyel
  • 8 automatikus program: Kenyér, Torta, Pizza, Sütemény, Steak, Csirke, Gyúrás és Kiolvasztás
  • A sütő belső hőmérséklete 38 °C és 230 °C között állítható
  • Érintésvezérlés
  • 30 liter térfogat
  • Lehetőség a program kézi beállítására
  • Konvekciós és forgó grill
  • Állítható időzítő 120 percig
  • Könnyen leolvasható LED kijelző mutatja az aktuális hőmérsékletet, a kiválasztott programot és a főzés végéig hátralévő időt
  • Automatikus kikapcsolás a program befejezése után vagy túlmelegedés esetén
  • A sütő teljesen szigetelt és dupla üvegajtókkal rendelkezik
  • A belső világítás áttekintést nyújt a főzési folyamatról
  • Csúszásmentes lábak a készülék stabilitásának biztosítása érdekében

Az automatikus programok megkönnyítik a sütő használatát

Közvetlenül az AENO EO1 sütő kezelőpaneljén 8 automatikus program közül választhatsz: kenyér, torta, pizza, sütemény, steak, csirke,gyúrás és kiolvasztás. A kiolvasztási program például alacsony hőmérsékleten fut, amely lehetővé teszi, hogy az ételek lassan és kíméletesen olvadjanak ki. Az otthoni sütéshez értékelni fogod a kelesztőprogramot, amelynek során az AENO EO1 a tészta kelesztéséhez ideális hőmérsékletet - 38 °C-ot tart fenn.

Intuitív vezérlés kézi beállítással

A mini elektromos sütőn érintésvezérlés található, amely segítségével könnyen kiválaszthatod a megfelelő üzemmódot vagy programot, és szükség esetén módosíthatod a beállításokat. A háttérvilágítással ellátott kijelzőn láthatóak a kiválasztott beállítások, az aktuális hőmérséklet és a hátralévő főzési idő. Bár az AENO EO1 rengeteg automatikus programot kínál, bármikor beavatkozhatsz a beállításokba, és szükség szerint módosíthatod a paramétereket. A következő sütési módok közül választhatsz: felső sütés, alsó sütés, felső és alsó sütés, felső és alsó fűtés konvekciós móddal, felső és alsó sütés grillel, felső és alsó sütés konvekciós móddal és grillsütéssel. A felső és alsó fűtőelemek független beállításainak köszönhetően az AENO EO1 38 és 230 °C közötti hőmérsékletet érhet el. A főzési időzítő 120 percig állítható.

Az AENO EO1 sütő konvekciós móddal rendelkezik

A mini elektromos sütő az egész belső részben keringő forró levegőt hoz létre, amely biztosítja, hogy az ételek gyorsan és minden oldalról megsüljenek az AENO EO1-ben. Az így elkészített ételek szaftos és aranyló, ropogós kéreggel várják a vendégeket.

Kényeztesd magad grillezett finomságokkal

A mellékelt grillsütővel grillezett finomságokat készíthetsz az AENO EO1 mini elektromos sütőben. Az ételt lassan forgatja a grillen, így az minden oldalról egyenletesen sül meg. Könnyedén készíthetsz kebabot, halat, grillezett csirkét és még sok mást is. Előnye, hogy csak minimális olajat kell használnod, vagy egyáltalán nem kell hozzáadnod olajat.


Paraméterek

Típus

Típus Elektromos

Tulajdonságok

Űrtartalom 30 l
Teljesítményfelvétel 1 600 W
Min. hőmérséklet 38 °C
Max. hőmérséklet 230 °C

Funkció

Funkció Termosztát, Időzítő, Csúszásgátló lábak
Sütőprogramok Felső sütés, Kiolvasztás, Alsó sütés, Pizza-fokozat

Méret

Magasság 53 cm
Szélesség 30 cm
Mélység 38 cm

Szín

Szín Fekete

Kiegészítők

Kiegészítők Grill rács, Grill nyárs, Tepsi

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ABSmt1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AEO0001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10