Oldal frissítése

AENO EK8

26 390 Ft

AENO EK8

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. A minőségi AENO vízforraló 1,7 l kapacitást és könnyű kezelhetőséget biztosít. Előállításához minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak megjelenése kelt kellemes benyomást, hanem a használata is rendkívül praktikus, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatást gyakorolnak az egészségre, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, függetlenül a használat gyakoriságától. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és tökéletes kiegészítője lesz bármely konyha stílusának. A hasznos AENO vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A megnyerő modern stílust fehér dizájn dobja fel. A stílusos és megbízható AENO vízforraló megannyi hasznos funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló AENO EK8 ...
Vízforraló AENO EK8 ...

A kiváló minőségű AENO EK8 vízforraló alapvető jellemzői

  • A stílusos AENO gyorsforraló egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • Minőségi anyagokból gyártották, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • Ezen AENO elektromos vízforraló energiafelhasználása: 2200 W
  • Modern dizájn
  • Fehér kivitelű vízforraló
  • Dupla falú kialakítása hatékony hőszigetelést biztosít
  • A kényelmes és gyors használatot kábeltároló rekesz garantálja
  • Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja
  • LED indikátor jelzi a vízforraló működését
  • A vízforraló vezérlése okostelefonnal is lehetséges

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A gyártó nagy hangsúlyt fektetett a vízforraló biztonságára. Így különleges dupla falú megoldást alkalmazott, amely garantálja a vízforraló biztonságát. A víz melegítésekor a külső felület hőmérséklete nem ér el magas értékeket, ezért érintése maximálisan biztonságos a család minden tagja számára. A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben.

Vízforraló AENO EK8 ...
Vízforraló AENO EK8 ...

Hosszú élettartamra és megbízható működésre tervezve vízforraló

A hasznos AENO vízforraló nem csak a tartós anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem a könnyű használatot és tárolást elősegítő kábeltároló rekesszel is. Előnye a melegítési hőmérséklet igény szerinti beállítása, így nem jelenthet gondot a kávé, tea, kakaó vagy forró csoki készítése. Ha esetleg másba fogsz és elfeledkezel a felforralt vízről, nem lesz szükséges ismételten felmelegíteni. A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja. A forralás kezdetekor LED világítás lép életbe, amely mutatja, hogy a vízforraló üzem alatt van. A vízforraló vezérelhető mobiltelefon segítségével is, amelynek köszönhetően a funkciók beállítása egyszerű és villámgyors.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Duplafal, LED világítás, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Vezérlés mobiltelefonon keresztül
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kód:  AENrk92
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AEK0008S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20