Oldal frissítése

AENO EK8

27 790 Ft

AENO EK8

Az elektromos vízforraló mára minden háztartás szerves része. A dizájnos AENO vízforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű vezérlést biztosít. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak kialakítása elegáns, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz nemkívánatos káros anyagokat, valamint használatakor nem kerül sor szagok vagy ízek átvitelére, még gyakori használat esetén sem. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhába. Eme AENO vízforraló energiafelhasználása 2200 W. Az ízléses modern stílust fehér dizájn hangsúlyozza ki. Az elegáns és megbízható AENO vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Vízforraló AENO EK8 ...
Vízforraló AENO EK8 ...

A kiváló minőségű AENO EK8 vízforraló legfőbb jellemzői

  • A hasznos AENO vízforraló kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Űrtartalma 1,7 l
  • Minőségi anyagokból gyártották, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű AENO vízforraló teljesítménye: 2200 W
  • Modern kialakítás
  • Fehér kivitelű vízforraló
  • Kialakításának szerves része a különleges dupla fal a hatékony hőtartás érdekében
  • A kényelmes használatot kábeltároló rekesz biztosítja
  • Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja
  • LED fény jelzi, hogy a készülék működésben van
  • A vízforraló kényelmesen vezérelhető mobiltelefon segítségével is

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforráló biztonsága elsőszámú prioritás a gyártó számára. Így annak érintése teljesen biztonságos, köszönhetően a praktikus dupla falú kialakításnak. A használat során a készülék külső fala nem forrósodik fel, így családod egyik tagját sem kell attól féltened, hogy megégeti magát. A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben.

Vízforraló AENO EK8 ...
Vízforraló AENO EK8 ...

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben vízforraló

A dizájnos AENO vízforraló nemcsak a gyártásánál felhasznált elsőosztályú anyagokkal tűnik ki, hanem a könnyű használatot és tárolást elősegítő kábeltároló rekesszel is. Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így kedvenc forró italaidat könnyen és gyorsan elkészítheted. És ha más tevékenység foglal le és elfelejted a forró vizet, újabb melegítésre nem lesz szükség. Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely mutatja, hogy a vízforraló üzem alatt van. A vízforraló vezérelhető mobilalkalmazás segítségével is, amely lehetővé teszi a funkciók igény szerinti beállítását.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Duplafal, LED világítás, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Vezérlés mobiltelefonon keresztül
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  AENrk92
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AEK0008S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20