Oldal frissítése

AEG HK 894400 FG

Kiegészítők a termékhez

AEG HK 894400 FG

Optimális hőmérséklet-vezérlés a ProFry szenzoros érzékelővel

Az előre beállított sütési fokozataival a ProFry érzékelő gondoskodik arról, hogy a főzőlap hőmérséklete mindig megfelelő legyen, mindig következetesen ugyanolyan jó lesz az étel minősége és íze. Válaszd ki a sütési fokozatot, és utána foglalkozz mással. Otthonod energiafogyasztását könnyebben ellenőrizheted. A főzőlapon tíz különféle energiaszint-beállítás közül választhatod ki azt, amelyikkel a leginkább kézben tarthatod otthonod energiafogyasztását.

Pontos beállítás egyetlen érintéssel

A főzés fontos eleme a precizitás és a megfelelő beállítás. A főzőlap a DirectTouch rendszerrel azonnal kezedbe adja az irányítást, egyetlen érintéssel választhatod ki a pontos beállításokat.


Maximális teljesítmény, amikor csak kell

Számos étel elkészítéséhez elegendő az, ha gyorsan és intenzíven felmelegíted, ezért a főzőlapon van gyorsmelegítés funkció. Tíz percen át intenzív hőt biztosít, majd visszakapcsol a legmagasabb hőmérsékletre, hogy a főzést befejezhesd. A főzőlap energianövelő funkcióját arra találták ki, hogy a gyors és intenzív hővel azonnal megkezdhesd a főzést.


Spórolj a maradványhővel

Az OptiHeat funkcióval a legtöbbet hozhatod ki a maradványhőből úgy, hogy a funkció figyeli a főzőzónák fokozatos lehűlését. Az OptiHeat funkció tájékoztat arról, hogy a főzőzóna elég meleg-e a főzéshez, az étel melegen tartásához, vagy egyszerűen csak meleg. A maradványhő szintjét főzőzónánként figyelheted, és így az optimális energiafelhasználás érdekében eldöntheted, hogy mennyi hőt tudsz még kihasználni.

ProBox

A ProBox funckióval egyszerűen és biztonságosan építheted be a főzőlapot a konyhai munkalapba. A biztonságos távolságok figyelembe vételével gyorsan és egyszerűen rögzítheted a főzőlapot.
Egyéb funkciók és jellemzők:
Fejlett vezérlés a hangjelzővel ellátott MaxiSight kijelzővel
Indukciós zónák teljesítménynövelő funkcióval
Edényérzékelés
Valamennyi zóna: indukciós, 2300 / 3200W / 210 mm
Automatikus gyors felfűtés
A Stop and go funkcióval a zóna gyorsan leállítható és újraindítható
Zár
Gyerekzár
Automatikus kikapcsolás
Kikapcsoláskor hangjelzés
Időzítő
Eco Time funkció
Idő funkció
OptiHeat ellenőrző funkció
Három fokozatú maradványhő-ellenőrzés
Könnyen telepíthető rendszer
Méret:
Szélesség: 780 mm
Mélység: 520 mm
Beépítési magasság: 50 mm
Kivágás:
Szélesség: (mm) 750
Mélység: (mm) 490
Vágósugár: (mm) 5
Tömeg:
13,16 kg
Szín:
sötétszürke

Kód:  FBV1206h2
Termékszám:  HK894400FG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15