Oldal frissítése

AEG HK 754400 FB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AEG HK 754400 FB

Ne szorítsd magad korlátok közé! Az AEG beépíthető indukciós főzőlapján az edényeket bárhol elhelyezheted. A HK 754400 FB tökéletesen rugalmas, mivel az edényeket bárhol elhelyezheted rajta, csupán arra kell ügyelned, hogy takarja a középen látható keresztet. A főzőfelület többi része alkalmazkodik az edényhez annak méretétől és elhelyezkedésétől függetlenül.

A főzőlap 71 cm széles, beépítéséhez egy 68 cm-s nyílás szükséges. A főzőlapot a jobb alsó felén található VUI kijelző segítségével irányíthatod. Az AEG természetesen a biztonságra is gondolt, ez a modell automatikus kikapcsolást és gyerekzárat is kapott.

Az Öko időzítővel okosan és hatékonyan használhatod ki a főzőlap modern funkcióit. Amikor előre beállítod a főzés időtartamát, akkor pontosan kiszámolja, hogy mikor kell leállítania a főzőlapot ahhoz, hogy a főzést a maradványhővel fejezhesd be. És az eredmény? Ugyanolyan finom étel és alacsonyabb villanyszámla. Az OptiHeat funkció a főzőzónák hűlését figyeli, segítségével hatékonyan használhatod a maradványhőt. Az OptiHeat funkció tájékoztat arról, hogy a főzőzóna elég meleg-e a főzéshez, az étel melegen tartásához, vagy egyszerűen csak meleg.

Az Automax segítségével a főzőlapot hihetetlenül gyorsan melegítheted fel a kívánt hőmersékletre úgy, hogy előbb kiválasztod a legmagasabb hőmérsékletet, majd az adott főzőzónán beállítod a kívánt hőfokot.

A főzőlap természetesen időzítőt és hangjelzést is kapott, automatikusan melegszik és egyéb funkciói is vannak. Az AEG apró ajándéka az, hogy a főzőlapot összekapcsolhatod az elszívóval, és azok egymással kommunikálva képesek felkapcsolni a világítást, beindítani az elszívást, és igényeidnek megfelelően más egyebet is.

Kód:  FBV1206e
Termékszám:  HK754400FB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20