Oldal frissítése

Adonit Mini 4 Dark Grey

3,5 17 értékelés
11 990 Ft

Adonit Mini 4 Dark Grey

Az összes érintőképernyővel kompatibilis érintőtoll

Használd a karcsú, fekete színű Adonit Mini 4 Dark Grey érintőtollat, hogy megkönnyítsd a munkát mobileszközödön. Nemcsak fontos jegyzetek, iskolai szövegek és munkatáblázatok készítésére használhatod, hanem új terveket is felvázolhatsz és képeket rajzolhatsz. Az érintőtoll luxus megjelenésével és kiváló minőségű, teljesen fémből készült feldolgozásával fog örömet okozni. Az Adonit Mini 4 könnyű alumíniumtesttel és rézheggyel rendelkezik, amelynek speciális műanyag felülete azonnal és precízen reagál a mozdulatokra. Az Adonit érintőtoll minden érintőképernyővel kompatibilis.

Az Adonit Mini 4 Dark Grey érintőtoll lehetővé teszi a zökkenőmentes mozgást a kijelzőn

Az Adonit érintőtoll egy speciális, átlátszó műanyag platformmal rendelkezik, amely zökkenőmentessé teszi a mozgást a telefon vagy a tablet kijelzőjén. Ráadásul remek rálátásod lesz arra, amit írsz vagy rajzolsz. A műanyag felület stabilitást és biztonságot nyújt az Adonit Mini 4 Dark Grey érintőtoll használatakor.

Kényelmes használat és praktikus klipsz

Az Adonit Mini 4 Dark Grey érintőtollat úgy tervezték, hogy kényelmes legyen a kézben tartani és könnyen használható legyen. A praktikus klipsz segítségével bárhová könnyedén magaddal viheted. Így az érintőtollat tokban vagy táskában is hordozhatod. Ez egy stílusos eszköz, amellyel egész nap növelheted produktivitásodat.

Az Adonit Mini 4 Dark Grey érintőtoll legfontosabb jellemzői

  • Érintőtoll lenyűgöz luxus megjelenéssel, sötétszürke színben
  • Minőségi fémkidolgozás
  • Polírozott alumínium test és rézhegy speciális műanyag felülettel
  • Mobiltelefonokhoz és tabletekhez tervezve
  • Kompatibilis minden érintőképernyővel

Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Telefonhoz, Tablethez, Laptophoz
Kompatibilitás Android, iOS, Windows, Univerzális

Hegy

Technológia Passzív
Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Funkciók Csat rögzítéshez

Méret & súly

Hossz 125,9 mm
Átmérő 8,5 mm
Súly 15,4 g
Kód:  MF115i29w10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ADM4DG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05