Oldal frissítése

Adonit Snap White

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Snap White

Használja telefonját eddig még sosem tapasztalt hatékonysággal. A pontos és kompakt Adonit Snap érintőceruza kifejezetten Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonokhoz készült. A mindössze 1,9 mm vastagságú, precíz ceruzahegy páratlan pontosságú írást és rajzolást tesz lehetővé. Csupán nyomja le a ceruza gombját, és akárcsak egy hagyományos toll, ezzel a ceruza készen is áll az írásra, illetve rajzolásra. Az érintőceruza segítségével rendkívül könnyen aláírást, diagramokat és jegyzeteket hozhat létre.

Legfontosabb jellemzők

  • Vékony alumínium test
  • Mágneses rögzítés a telefonhoz
  • Rendkívül pontos, 1.9 mm-es ceruzahegy
  • Akár 6 óra üzemidő
  • Fényképezőgép vezérlésének lehetősége
  • LED-es jelzőfény

A remek illeszkedést a női, de éppúgy a férfi kézbe a rendkívül vékony, alumínium kialakítás garantálja. A beépített mágnes segítségével a ceruzát mobiltelefonjához erősítheti - ezzel megelőzheti annak nemkívánatos elvesztését. Csatlakoztassa az Adonit Snap érintőceruzát Bluetooth-kapcsolaton keresztül mobiltelefonjához és vezérleje az eszköz fényképezőgépét csupán egy gombnyomás segítségével. A beépített akkumulátor egy töltéssel akár 6 óra használatot tesz lehetővé. A töltést microUSB konnektor segítségével teheti meg, melyhez akár notebook USB port is megfelel.
Kompatibilitás:

  • iPhone 5 és újabb, illetve Google Android 5.0 és újabb
  • Alkalmazások: például Draw Something, Snapchat vagy Snapseed
Kód:  MF115i29r2
Termékszám:  ADSPW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20