Oldal frissítése

Adonit Pixel - bronz

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Pixel - bronz

Az új Adonit Pixel érintőceruza elhozza a rajz, és grafikai tudományok szerelmeseinek mindazt, amire eddig vártak! iPhone és iPad készülékekehez tervezve, a készülék rendkívüli pontosságot biztosít, nyomásérzékenységgel rendelkezik (2048-as érzékenységi fokozat), és 1,9 mm-es szélességgel. Ez a különleges készülék lehetővé teszi, hogy minden iPad és iPhone készülék képernyőjére rajzolj. 

Az érintőceruza tartós alumíniumból készült, adatátvitele Bluetooth-on keresztül biztosított. Programozható gombokkal van felszerelve, az egyszerű irányítás érdekében. Így egyszerűen tudsz szövegeket kitörölni, kimásolni vagy ráközelíteni.

A fő előnyök

  • Kompatibilis az iPhone és az iPad készülékekkel
  • Könnyű alumínium test
  • 2048-as érzékenységi szint
  • Programozható gombok
  • Kompatibilis a különböző grafikai alkalmazásokkal
  • Automatikus bekapcsolás

Kompatibilitás

Az Adonit Pixel érintőceruza kompatibilis a következő modellekkel:  iPhone 5, 5c, 5s, 6s, 6s, 6s, 6s, 6s, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad 4, iPad 4, IPad Pro 12.9.

Ami a grafikai alkalmazásokat illeti, a készülék kompatibilis a Photoshop Sketch, GoodNotes, Concepts, ProCreate, Notes Plus, NoteLedge Cloud, Autodesk Sketchbook, AstroPad, Zen Brush 2 és sok másik applikációval.

Kényelmes festés és írás

A beépített érzékelő azon nyomban bekapcsol, hogy kezedbe veszed a készüléket, így nem kell perceket várnod, mire az bekapcsol. Általában a kezedet a képernyőn tartod, miközben rajzolsz rá? Nyugodtan ezt is megteheted, ugyanis a ceruzát ez semmiben nem fogja zavarni!

Kód:  MF115i29v2
Termékszám:  ADPBR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05