Oldal frissítése

Adonit Mark Black

4,0 14 értékelés
5 790 Ft

Adonit Mark Black

Elegáns fekete érintőtoll széleskörű kompatibilitással

Az Adonit Mark Black egy olyan eszköz, amelyet egész nap használhatsz. Nagyra fogod értékelni az irodában, az úton és a mindennapi otthoni használatban. Az érintőtoll minden iOS eszközzel és a legtöbb Android eszközzel használható. Az Adonit Mark érintőtollat úgy tervezték, hogy precíz írási és rajzolási eredményeket érj el anélkül, hogy nem kívánt foltokat hagynál magad után. Az érintőtoll eloxált alumíniumból készült, rozsdamentes acél részletekkel és hálós heggyel. Működéséhez nincs szükség elemekre vagy a készülékkel való párosításra, így azonnal használatra készen áll.

Érintőtoll, amely sokáig bírja szusszal

Az Adonit Mark Black érintőtollat úgy tervezték, hogy sokáig bírja a munkát. A precíziós hálós hegy lehetővé teszi a kényelmes írást és rajzolást minden kijelzőn. Az érintőtoll használatához nincs szükség eszközpárosításra vagy elemre, így az Adonit Mark Black a dobozból kivéve azonnal használható.

Kiváló minőségű és stílusos kialakítás

Az Adonit Mark Black elegáns háromszög alakú, és fekete színben pompázik. Ez a forma megkönnyíti az eszköz fogását. Az eloxált alumínium kialakítás megakadályozza a csúszást, és természetes érzés a kézben tartani. Az Adonit Mark Black érintőtoll funkcionális és ízléses kiegészítője lesz a munkaterületednek.

Az Adonit Mark Black kiváló minőségű hálós hegye van

Az érintőtollal a mindennapi feladatokat és az összetettebb projekteket is elláthatod. A hálós hegy kényelmes és pontos mozgást biztosít a kijelzőn. Így teljesen biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény megéri. Szükség esetén a hálós hegyet kicserélheted egy újra.

Az Adonit Mark Black érintőtoll legfontosabb jellemzői

  • Modern és funkcionális kialakítás
  • Háromszög alakú eloxált alumínium test
  • A kiváló minőségű hálós hegy biztosítja az abszolút pontosságot és az érintésre való reagálást
  • Nem károsítja a képernyőt
  • Kompatibilis az összes iOS és a legtöbb Android készülékkel
  • Nem igényel áramot
  • Az érintőtoll nagyon könnyű

Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Telefonhoz, Tablethez
Kompatibilitás Android, iOS, Univerzális

Hegy

Technológia Passzív

Tulajdonságok

Funkciók Cserélhető hegy

Méret & súly

Hossz 141 mm
Átmérő 9,7 mm
Súly 12 g
Kód:  MF115i29b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ADMB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20