Oldal frissítése

Adonit Jot Pro 2.0 Arany

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Jot Pro 2.0 Arany

Az ujjainkat használva írni vagy rajzolni az érintőképernyőn nem a legkíméletesebb dolog. Ekkor jön a képbe a Jot érintőceruza, amely mind a rajz művészetét, mind a művész mozdulatait megörökíti. A Jottal lehelletfinom vonalakat húzhat. Az átlátszó precíziós korongnak köszönhetően pontosan látja, hogy hol kezd el írni vagy rajzolni a képernyőn. A Jotot nem csupán arra tervezték, hogy a magas elvárásoknak megfeleljen. A polírozott alumínium borítás és az acél hegy újszerű stílust kölcsönöz a ceruzának, amely mesteri készséggekkel kombinálva a legjobb választás bármely kapacitív képernyős tablethez.

A Jot Pro esetében, a klasszikus változattól eltérően, a ceruza közepét érdesebb alumínium bevonattal látták el a kényelmesebb fogás érdekében. Emellett a beépített praktikus klipsznek köszönhetően könnyedén rácsiptetheti a zsebére vagy füzetére. Elengedhetetlen tartozék a védőkupak, amely megvédi a ceruza fejét. A kupak menetes, így elhagyni szinte teljesen lehetetlen, ráadásul használat közben átcsúszik a ceruza másik végére, így mindig kéznél van.

Műszaki adatok:

Ajánlott:
Kapacitív érintőképernyő technológiával ellátott kijelzőkhöz

Hegy:
Precíziós korong

Hossz:
123 mm

Átmérő:
9,5 mm

Tömeg:
20 g

Kód:  MF115i17fa
Termékszám:  ADJP3G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10