Oldal frissítése

Adonit Jot Mini 2.0 Rose Gold

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Jot Mini 2.0 Rose Gold

Az Adonit Jot Mini tökéletes kombinációja a pontosságnak, és a kompaktságnak, így ideális stylus, a tableted számára. A masszív fém váznak köszönhetően precízen irányítható, és strapabíró is egyben. A stylus vége kupakkal védett, így az nem sérül meg szállítás közben, így akár zsebre is teheted. Minden Adonit stylus luxus design-al, és kiváló, minőségi megmunkálással készült.

A legkényelmesebb digitális írás és rajzolás érdekében a stylus végén egy speciális lemez található. Ez a lemez átlátszó, és segít precíz vonalakat rajzolni, emellett pedig elősegíti a kijelzőn való siklást, így hasonló a papíron való írás élményéhez. A styluson található csattnak köszönhetően egyszerűen rögzíthető ruhára, vagy akár övre is.

Az elődjéhez képest ez a modell elegáns színekben érhető el. De ez nem minden, a csatt is további fejlesztéseken ment keresztül, így egyszerűbben, és megbízhatóbban rögzíthető a stylus ruhákra.

Műszaki adatok:

Anyag:
Váz: szálcsiszolt alumínium
Tollhegy: Acél

Kompatibilitás:
iPad, és kapacitív érintőképernyő technológiát használó tabletek

Szín:
Rose Gold

 
Kód:  MF115i25g
Termékszám:  ADJM2R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15