Oldal frissítése

Adonit Jot Mini 2.0 Fekete

3,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Jot Mini 2.0 Fekete

Adonit Jot Mini tökéletes kombinációja pontos és kompakt toll a tablettát. A masszív, teljesen fém váz, akkor teljes ellenőrzése alatt minden stroke. Vékonyra tollal károsodásának megelőzése, amikor mozog, lásd a csomag praktikus sapkát. Így lehet elrejteni könnyen a zsebében. Minden megvásárolt ceruzát, hogy egy megbízható eszköz, luxus design és kiváló minőségű kivitelezés.

A legkényelmesebb digitális írás nyújt speciális lemez található egy rövid távolságra a tip. Ez az átlátszó lemez segítségével teljesen pontos stroke - azonnal látni, ahol a csúcs nyomot hagy maga után. Egyedülálló megoldás toe diák, mint amikor a papírra, és így a kezelése a ceruza nagyon intuitív. A klip tud csatolni kell ruhát vagy lóg.

Elődjéhez képest ez a gyártott egy nagyon elegáns matt fekete és ezüst színben. Ez persze még nem minden, szintén jobban alkalmazkodik klip, ami a jobb fogás felfüggesztett, mint a ruha.

Műszaki adatok:

anyagok:
Ház: szálcsiszolt alumínium
Tollhegy: Acél

Úgy tervezték, hogy:
iPad és tabletták kapacitív érintőképernyő technológia

Színek:
fekete

Kód:  MF115i25d
Termékszám:  ADJM2B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20