Oldal frissítése

Adobe Dreamweaver, Win/Mac, EN, 1 hónap (elektronikus licenc)

16 890 Ft

Adobe Dreamweaver, Win/Mac, EN, 1 hónap (elektronikus licenc)

Az Adobe Dreamweaver a webdesignerek és front-end fejlesztők számára a legteljesebb eszközkészletet biztosítja a bármilyen felbontásban egyedülállóan megjelenő weboldalak létrehozásához, kódolásához és kezeléséhez. Intuitív felületekkel rendelkezik, amelyekkel az interaktív weboldalak elkészítése gyerekjáték. Az Adobe Dreamweaver megkönnyíti a különböző képernyőméretekhez igazított webhelyek létrehozását és a kód Bootstrap segítségével történő szervezését. A valós idejű előnézetek egyszerre több eszközön is megjeleníthetők, így azonnal láthatod, hogyan alkalmazkodik webhelyed a mobiltelefonokhoz vagy táblagépekhez. A kódolást és az abban található hibákat is azonnal ellenőrzi. Az egész folyamatot tovább gyorsítja az Emmet automatikus kitöltő rendszer.  

Az Adobe Dreamweaver for TEAMS EN (1 hónap) főbb jellemzői

  • A Creative Cloud könyvtárakkal az adatforrások kéznél vannak
  • Adobe Stock integráció a vektoros képekkel való könnyebb munka érdekében
  • Kényelmes létrehozás különböző képernyőméretekhez a Bootstrap technológiával
  • Adobe Dreamweaver rajzvásznakkal rendelkezik a reszponzív weboldalak készítéséhez   
  • Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés a valós idejű hibaellenőrzéssel

Adobe Creative Cloud

Az Adobe a világ egyik vezető szoftvercége, és termékei régóta meghatározzák az iparág irányát. A Creative Cloud a licencelés új formája, amely számos élvezetes lehetőséget kínál a felhasználóknak. Minden exkluzív frissítés, az új funkciókhoz való azonnali hozzáférés és az egyszerű kezelés mindenképpen ezek közé tartozik. A licenc ellenőrzéséhez 99 naponként egyszer csatlakoztatnod kell számítógépedet az internethez, ami manapság már nem jelent problémát.  

Ez a licenc a meglévő Creative Clouds felhasználóknak szól.Lehetővé teszi az egyes alkalmazások aktív licencidőszakának egységesítését és az alkalmazáscsalád kiterjesztését az aktuális licencidőszak alatt.
Példa:Az ügyfél 3 hónapja rendelkezik Adobe Cloud licenccel. Most egy másik licenc iránt érdeklődik, ezért egy újabb Cloud licencet vásárol, 9 hónapra. Így mindkét licenc ugyanabban a hónapban jár le, és mindkettő egyidejűleg további egy évvel meghosszabbítható.




Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Grafika
SW típusa Adobe Dreamweaver CC
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Szoftvertípus

Szoftvertípus Webgrafika

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Előfizetés ideje 1 hónap
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows, macOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat EN
Kód:  EO605j4
Termékszám:  65297795BA01C12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20