Oldal frissítése

Adobe Creative Cloud for teams All Apps MP ML Commercial (12 hónap) RENEWAL (elektronikus licenc)

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Adobe Creative Cloud for teams All Apps MP ML Commercial (12 hónap) RENEWAL (elektronikus licenc)

Az Adobe a szoftveriparban az abszolút csúcskategóriába tartozik, termékei régóta meghatározó szerepet töltenek be az egész iparágban. A hatalmas Creative Cloud for Teams programcsomag tartalmazza az összes ismert alkalmazást, és csak rajtad múlik, hogy mikor, melyiket használod. Ma csak a Photoshop CC és azIllustrator CC, de holnap könnyedén hozzáadhatod a Premiere Pro CC-t, majd egyre többet. A tökéletesen kreatív ökoszisztéma segítő kezet nyújt, és teljes ihletet ad.

A Creative Cloud tartalmazza

  • Photoshop CC, Illustrator CC, Dreamweaver CC, Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Acrobat XI Pro, Muse CC, Audition CC, Bridge CC, Encore, Tűzijáték, Flash Builder Premium, Flash Professional CC, InCopy CC Media Encoder CC, Prelude CC, SpeedGrade CC

Egy meglehetősen merész lépéssel új élményeket biztosít minden olyan professzionális felhasználó számára, akik naprakész szoftvert és teljesen egyszerű használatot akarnak több eszközön. Egy ideiglenes előfizetés esetén vadonatúj  alkalmazásokat és szolgáltatásokat kapsz, 100 GB-os felhőalapú tárhelyet és hozzáférést azúj szolgáltatásokhoz, amint megjelennek. Könnyedén létrehozhatsz, közzétehetsz és megoszthatsz bármit,  bárkivel a világon.

Az engedély vállalkozásoknak vagy vállalati szervezeteknek szól. Ezért része egy konzol az egyszerű licenckezelés és az eszközök azonnali szinkronizálása érdekében. A meglévő ügyfelek ezt az elektronikus engedélyt az engedély további 12 hónapra történő meghosszabbításárahasználhatják

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Grafika, Video
SW típusa Adobe Creative Cloud
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés megújítása
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Előfizetés ideje 12 hónap
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows, macOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ

Szoftvertípus

Szoftvertípus Vektorgrafika, Fotók szerkesztése, Webgrafika

Szoftvertípus

Szoftvertípus Videó szerkesztése
Kód:  EO601f1
Termékszám:  65297757BA01A12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20