Oldal frissítése

Adobe Creative Cloud All Apps with Adobe Stock, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)

621 290 Ft

Adobe Creative Cloud All Apps with Adobe Stock, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)

Az Adobe a világ egyik vezető szoftvercége, és termékei régóta meghatározzák az iparág irányát. A nagy teljesítményű Creative Cloud for Teams csomag az összes jól ismert alkalmazást tartalmazza, és csak rajtad múlik, hogy mire van szükséged adott pillanatban. Ma még lehet, hogy csak a Photoshop CC-t és az Illustrator CC-t használod, de holnap már könnyen hozzáadhatod a Premiere Pro CC-t, majd egyre többet. Egy tökéletes kreatív ökoszisztéma nyújt segítő kezet neked, és biztosítja, hogy teljes mértékben inspirálódhass.  

A Creative Cloud a következőket tartalmazza

  • Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Dreamweaver CC, Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Acrobat XI Pro, Muse CC, Meghallgatás CC, Bridge CC, Ráadás, Tűzijáték, Flash Builder Premium, Flash Professional CC, InCopy CC, Lightroom, Media Encoder CC, Prelúdium CC, SpeedGrade CC

Meglehetősen merész lépésként új élményt nyújt minden olyan professzionális felhasználó számára, aki naprakész szoftvert és teljesen nyugodt szinkronizálást igényel több eszközön keresztül. A korlátozott időtartamra szóló előfizetéssel vadonatúj csatlakoztatott alkalmazásokat és szolgáltatásokat, 100 GB felhő tárhelyet és hozzáférést kapsz az új funkciókhoz azonnal a megjelenéskor. Emellett könnyedén létrehozhatod, közzéteheted és megoszthatod munkáidat bárkivel a világon.

A licenc vállalkozások vagy vállalati részlegek számára készült. Ezért a csomag tartalmaz egy konzolt az egyszerű licenckezeléshez és az adatforrások eszközök közötti azonnali szinkronizálásának lehetőségét.

Tartalmazza az Adobe Stockot, ahol  45 millió kiváló minőségű fotó, videó, illusztráció és kép között kereshetsz.  


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Grafika, Video
SW típusa Adobe Creative Cloud
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Szoftvertípus

Szoftvertípus Vektorgrafika, Fotók szerkesztése, Webgrafika

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Előfizetés ideje 12 hónap
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows, macOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat EN
Kód:  EO605h5
Termékszám:  65297678BA01C12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20