Oldal frissítése

Adobe Animate, Win/Mac, CZ/EN, 1 hónap (elektronikus licenc)

17 590 Ft

Adobe Animate, Win/Mac, CZ/EN, 1 hónap (elektronikus licenc)

Az Adobe Flash Professional mostantól új néven - mint Adobe Animate CC - is megtalálható. A webes szabványok fejlesztésének támogatása ma már mindennapossá vált. Ezzel a szoftverrel könnyedén tervezhetsz interaktív animációkat a legmodernebb rajzeszközökkel. Az eredményeket számos platformon közzéteheted, beleértve a  Flash / AIR, HTML5 Canvas, WebGL vagy egyéni platformokat. Kínáld tartalmaidat szinte az összes számítógépes és mobilböngészőn keresztül!

Az Adobe Animate for TEAMS (1 hónap) fő jellemzői

  • Új ügyfelek számára tervezve
  • Könnyű animációk készítése az Adobe Animate CC-vel
  • Kompatibilitás szinte minden platformmal
  • Többnyelvű verzió
 

Csodálatos animációk az Adobe Animate CC-vel 

 

A kiváló vektoros animációs eszközökkel jelentősen felgyorsíthatod munkádat.  Az általad létrehozott tartalom nagyszerűen fog kinézni bárhol is nézed meg - számítógépen, mobileszközön vagy modern, ultranagy felbontású monitoron.  Az Animate a Creative Cloud része, az Adobe Creativesync technológiát használja, ami azt jelenti, hogy adatforrásaid mindig kéznél lesznek.  Ezt a technológiát használják a Creative Cloud könyvtárak és az Adobe Stock is a mobil és asztali alkalmazások összekapcsolására.

Kinek szól a licenc? 

A licenc vállalkozások vagy vállalati részlegek számára készült. Ezért a csomag tartalmaz egy konzolt az egyszerű licenckezeléshez és az adatforrások eszközök közötti azonnali szinkronizálásának lehetőségét. Ezt az elektronikus licencet a meglévő ügyfelek fogják használni, pl. az ügyfél 3 hónapja rendelkezik Adobe Animate CC licenccel. Most egy másik licenc irántérdeklődik. Így egy újabb Animate CC licencet vásárol 9 hónapra.Így mindkét licenc ugyanabban a hónapban jár le, és mindkettő egyidejűleg további egy évvel meghosszabbítható.



Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Grafika, Video
SW típusa Adobe Animate CC

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Szoftvertípus

Szoftvertípus Webgrafika

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Előfizetés ideje 1 hónap
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows, macOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ, EN
Kód:  EO605e1
Termékszám:  65297552BA01C12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10