Oldal frissítése

Adobe Acrobat Standard 2020, Win, EN (elektronikus licenc)

192 490 Ft

Adobe Acrobat Standard 2020, Win, EN (elektronikus licenc)

A PDF formátumot minden munkahelyen és háztartásban használják a dokumentumok feldolgozására. Az Acrobat DC egy vadonatúj, fantasztikusan innovatív PDF-megoldás asztali számítógépekre. Az Acrobat DC mobilalkalmazást is tartalmazza. Ez lehetővé teszi, hogy bárhol és bármilyen eszközön kitölts, készíts és aláírj PDF-fájlokat. Ráadásul a Document Cloud segítségével további dokumentumfeldolgozó eszközök állnak rendelkezésedre, amelyeket bárhol használhatsz, ahol van internetkapcsolatod. Nem probléma, ha egy dokumentumon az irodában dolgozol, majd a vonaton befejezed, ésa nappalidból küldöd el jóváhagyásra.

Főbb jellemzők

  • PDF fájlok zökkenőmentes létrehozása és exportálása
  • Szövegek és képek közvetlen szerkesztése
  • Újratervezett felhasználói felület + eszközök érintés-támogatással
  • Elektronikus dokumentum-aláírás
  • A Standard kiadás korlátozott dokumentumszerkesztési lehetőségekkel rendelkezik (nem rendelkezik olyan fejlett funkciókkal, mint az ISO-ellenőrzés vagy a hang, videó és interaktív objektumok hozzáadása)

Egyszerű munkavégzés a PDF fájlokkal

A PDF-fájlok szerkesztése és létrehozása pillanatok kérdése. Az Acrobat DC tartalmazza az eSignt. Ez a szolgáltatás megkönnyíti a dokumentumok aláírását érintőképernyős készülékkel, ujjal vagy néhány kattintással. Az egész Acrobat DC alkalmazás nagyszerű kialakítású és nagyon intuitívan használható. Ez a licenc két telepítést tesz lehetővé, feltéve, hogy azok nem futnak egyidejűleg.

Figyelem: A licenc legkésőbb a megrendelés kifizetését követő következő munkanapon kerül kézbesítésre e-mailben az [email protected] címről.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Irodai alkalmazás
SW típusa Adobe Acrobat Standard
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Szoftvertípus

Szoftvertípus PDF-fel való munka

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat EN
Kód:  EO604b13
Termékszám:  65324319AD01A00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05