Oldal frissítése

AdHoc Tropic - LED fény, fehér

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

AdHoc Tropic - LED fény, fehér

A só és bors minden háztartás magától értetődő kelléke. Ezzel az elektromos működtetésű darálóval azonban most még modernebbé teheted otthoni technikáidat. A daráló rozsdamentes acélból, és akrilos anyagból készült, LED világítása lehetővé teszi, hogy lásd az összedarált fűszerek állapotát. A gépezetet 6 db AAA elem működteti, ezeket a csomag tartalmazza is. Súlya mindössze 350 gramm.

Legfontosabb jellemzők

  • Kerámia őrlő mechanizmus
  • A daráló belsejének megvilágítása
  • Elektromos működés
  • Gombbal irányítható
  • Magassága 21,5 cm, átmérője 5 cm
  • A csomag tartalma 1 db darálót tartalmaz
  • Szín: fehér

A TROPICA sorozat

A TROPICA elektromos daráló - mint ahogy azt a nevéből is sejteni lehet - olyan helyekről kapta nevét, ahol bors terem. Minden különböző színű daráló egy-egy gyümölcsöt jelképez (a narancssárga például egy meghámozott papaya, a zöld pedig egy kiwi). A fekete és a fehér daráló pedig a gyümölcsök belsejét hivatottak reprezentálni.

 

Paraméterek

Típus

Típus Elektromos

Használat

Rendeltetés Bors, Só

Anyag

Anyag Műanyag

Darabszám

Darabszám a készletben 1
Kód:  ADH0004
Termékszám:  EP23
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10