Oldal frissítése

AdHoc Chilli cutter PEPE 20 g chili paprikával

5 1 értékelés

AdHoc Chilli cutter PEPE 20 g chili paprikával

Ez az egyedi és elegáns PEPE chili paprika daráló a vezető AdHoc gyártótól egy eredeti ajándék lehet mindenkinek, aki szereti a csípős ételeket. Ez az exkluzív ajándékcsomag egy stílusos darálót és egy csomag népszerű és erős Bird's Eye Chills chili paprikát tartalmaz. Első pillantásra is látszik, hogy ez a kifinomult, paprika alakú daráló jól mutat minden étkezőasztalon. Add meg az ételeidnek a megfelelő csípős és erős karaktert!

Legfontosabb jellemzők

  • A készletben egy csomag Bird's Eye chili paprika található
  • Stílusos ajándékcsomag
  • Éles darálómechanizmus szárított chili paprikához
  • Rozsdamentes acélból és átlátszó műanyagból készült
  • Exkluzív design

Speciálisan chili paprika darálásához 

A daráló különleges és rendkívül éles darálómechanizmussal, ShneidWerk rendszerrel rendelkezik a szárított paprika tökéletes vágásához és darálásához. A daráló mechanikusan, kézi darálással működtethető. Kifinomult alakjának és kompakt méretének köszönhetően bárkinek illik a kezébe, így a darálóval nagyon könnyen és kényelmesen lehet dolgozni. A fogantyú kiváló minőségű rozsdamentes acélból, a tölthető rész pedig átlátszó műanyagból készült, amely megmutatja a szárított paprikák szépségét. A daráló könnyen tölthető, ha szükséges. A daráló egyszerűen tisztítható. 

További jellemzők:
Anyag:
rozsdamentes acél / akril, műanyag
Méretek:
4,5 × 22 cm
Szín:
rozsdamentes acél

Paraméterek

Típus

Típus Mechanikus

Használat

Rendeltetés Fűszerekhez

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél, Üveg

Darabszám

Darabszám a készletben 1

Méretek

Tömeg 175 g
Átmérő 45 cm
Kód:  ADH0029
Termékszám:  X-MP203_20

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05