Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

ADE hőmérő BBQ 1600

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADE hőmérő BBQ 1600

A hús előkészítésének praktikus módját az ADE funkcionális BBQ 1600 hőmérő garantálja. A hőmérő színes érintőképernyővel és riasztó funkcióval rendelkezik, amely figyelmeztet arra, ha a hús elérte a kívánt maghőmérsékletet. Te magad is beállíthatod a célhőmérsékletet, vagy használhatod az előre beállított lehetőségeket is. Nyolcféle húsból és öt főzési fokozatból választhatsz. A hőmérő háza kiváló minőségű ABS műanyagból készült, rozsdamentes acél mérővillával. A villa 16 cm mélyre szúrható be. Tárolhatod a hőmérőt az állványon, vagy rögzítheted azt a sütőn a mágnessel. A BBQ 1600 hőmérővel a grillezés könnyebb lesz, mint valaha.

Az ADE BBQ 1600 digitális hőmérő legfontosabb jellemzői

  • Digitális hőmérő az optimális hőmérséklet-felügyelethez az ételkészítéskor
  • Tökéletes grillezéshez és sütéshez a sütőben
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült mérővillák, beszúrási mélysége 16 cm
  • Nagy, háttérvilágítású színes LCD érintőképernyő intuitív működéssel
  • Az egyénileg beállított hőmérséklet és az előre beállított értékek használatának lehetősége
  • Előre beállított hústípusok (8 féle hús)
  • A melegedés mértékének és a megfelelő maghőmérséklet kiválasztása (5 melegítési szint)
  • Beépített időzítő és hangjelzés a célhőmérséklet eléréséhez
  • Nagy hőmérséklettartomány (-20 és 250 ° C között) a hőmérő univerzális használatához
  • A mért hőmérséklet Celsius és Fahrenheit mértékegységben történő megjelenítése
  • 100 cm hosszú hőálló kábel
  • Hőmérő állvánnyal és mágnessel a hátoldalán
  • A hőmérő mágneses rögzítése a hűtőszekrényre, grillezőre vagy a sütőre

A praktikus BBQ 1600 hőmérővel nem csak a grillezés lesz könnyű

Az ADE BBQ 1600 hőmérő komponensei kiváló minőségű és ellenálló anyagokból készültek. A hőmérőház tartós műanyagból áll, kis súly és a vegyszerekkel szembeni nagyfokú ellenállóság jellemzi. Az acél mérővilla 100 cm hosszú, hőálló kábellel csatlakozik a hőmérőhöz. Ez teszi lehetővé a BBQ hőmérő használatát nem csupán a szabadtéri grillezéshez, hanem a sütőben lévő hús sütéséhez is. A mérővilla a sütőben marad a teljes főzési idő alatt, míg a kábel a sütő ajtaján keresztül távozik és csatlakozik az LCD kijelzőhöz. A praktikus állvány mellett a hátsó mágnesnek köszönhetően tárolható a sütő vagy grillpanel felületére rögzítve is. Védőtokkal gondoskodik a villa biztonságáról. Emellett minden hőmérő komponens könnyen tisztítható. 

A nagyméretű LCD kijelzővel az ADE BBQ 1600 használata gyerekjáték

Hamar megtanulsz a BBQ 1600 hőmérővel dolgozni. Működése és az összes érték pontos megjelenítése a nagyméretű, érintésérzékeny LCD kijelzőn történik, egyszerű és intuitív üzemeltetéssel. A háttérvilágítás lehetőségének köszönhetően még az esti összejövetel alkalmával is használhatod a hőmérőt. A kijelzőn a saját igényeidnek megfelelően jelenítheted meg a hőmérsékletet Celsius fokban vagy Fahrenheitben. A hőmérséklet értéktartománya -20 és 250 ° C között változhat. Ez a széles tartomány biztosítja a hőmérő univerzális használatát. Képes nem csak a hús maghőmérsékletének pontos meghatározására, hanem a víz, a tej vagy a bébiétel hőmérsékletének megállapítására is. Az ADE digitális hőmérő időzítő funkcióval is rendelkezik, amely figyelmeztet a beállított idő leteltére. Konyhai időzítőként is használhatod. A hőmérő maximális beállított ideje 100 perc. A BBQ 1600 hőmérő elemmel működik. Mivel az elem is a csomag része, a kicsomagolás után azonnal elkezdheted használni azt.

Az ADE BBQ 1600 hőmérővel mindenki profivá válhat

Ha a grillezett hús rajongója vagy, akkor biztosan megállapítottad már, hogy a megfelelő előkészítés nem is olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. A hús különböző fajtái a hőkezelés során különböző hőmérsékletűek. Előkészítésük nemcsak tudást, hanem tapasztalatot is igényel. Az ADE BBQ 1600 hőmérővel egyikre sem lesz szükséged. Az előre beállított hőmérő menünek köszönhetően garantálja a kiváló, tökéletes húst. Nem csupán a célhőmérsékletet határozhatod meg, de kiválaszthatod a hús típusát is a hőmérőn. 8 húsfajtából, azaz marhahúsból, bárányból, borjúból, sertésből, csirkéből, pulykából, darált húsból és hal típusokból választhatsz. Továbbá öt főzési fokozat áll rendelkezésedre. A hús típusának és a főzés fokozatának kombinációjával a BBQ hőmérő automatikusan beállítja az optimális főzési időt, így az eredmény pontosan olyan lesz, mint amire vágysz.

A csomag tartalma:
1 x BBQ 1600 hőmérő
2 × 1,5 V-os elem
1 × felhasználói kézikönyv

Funkciók:
Előre beállított hústípusok (8 féle hús - marha, bárány, borjú, sertés, csirke, pulyka, darált, hal)
A sütés mértékének kiválasztása (5 fokos - Rare - véres, Medium rare - félig nyers, Medium - közepes, Medium well - közepesen átsült, Well done - Teljesen átsült)
Egyéni célhőmérséklet beállítás
Időzítő - a sütési idő beállítása
Riasztás - figyelmeztet az elért célhőmérsékletetre, a beállított idő leteltére stb.

Méretek (Szé × Ma× Mé):
76 × 76 × 25 mm


Súly:
90,7 g

Tápellátás elemmel:
Igen - 2 db AAA 1,5 V-os elem (mellékelve)

Paraméterek

Típus

Típus Digitális

Meghatározás

Meghatározás Hűtőszekrényhez, Sütéshez
Hőmérséklet-érzékelő Igen

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet 250 °C
Min. hőmérséklet -20 °C
Funkciók Időzítő, Hangjelzés, Mértékegység kiválasztása ° C / ° F, Hőmérséklet beállítása
Felszerelés Háttérvilágítású kijelző, Mágnes, Vezeték nélküli vevő
Tápellátás típusa 2× AAA
Elemek mellékelve IGEN
Szondák száma 1 db
Szonda hossza 16 cm
Kód:  ADEBT141
Termékszám:  BBQ 1600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20