Oldal frissítése

ADATA XPG SX950 SSD 480GB

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ADATA XPG SX950 SSD 480GB

Kapcsolj nagyteljesítményű fokozatra ezzel az első osztályú SSD meghajtóval! Modern 3D NAND Flash technológia teljes mértékben megfelel a legintenzívebb játokok által támasztott követelményeknek a maximális sebesség, a nagy kapacitás és a stabilitás szempontjából. Teljes mértékben játékokra optimalizálták és gyorsítótárának köszönhetően folyamatos teljesítmény szintet nyújt még a legmagasabb igényű játokok világában is. Az intelligens SLC puffer támogatásnak köszönhetően lenyűgöző sebességet nyújt a véletlen írási folyamatok végrehajtásában is, így semmi sem érheti utól.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Technológiailag fejlettebb SSD gamerek számára
  • 3D MLC NAND flash chipek
  • Optimalizált teljesítmény minden követelménynek megfelel
  • Nagyobb tartósság és hosszabb élettartam
  • Egyszerű frissítés (7 mm magas + 2,5 mm-es adapterrel)

Kapacitás a változatos tulajdonságokhoz

A 3D MLC NAND technológiának köszönhetően pozitívan érzékelhető a nagyobb teljesítmény mellett a nagyobb adat sűrűség is, ezért több játékot is eltárolhatsz a készüléken. Válaszd a megfelelő kapacitást, hogy minden már játszott, népszerű és egyéb játékot képes legyen tárolni a készülék. Kínálatunkban fellelhető akár 960 GB-os kapacitású változat is, amely bőségesen elegendő lesz a mai játékok hatalmas tárhely követelményeinek.

Kondíciói

A fejlett 3D MLC NAND Flash technológia használata egyben hatékonyabb energiamegtakarítást és nagyobb tartósságot is jelent, mint valaha. A 2D cellás modelleket többszörösen képes legyőzni élettartamban (Mean Time Between Failure - MBTF) és írás sebességében (TBW). Az operációs rendszered, a fontos adataid és a gépen tárolt játékaid biztonságos helyen lesznek, ezen az igazán lenyűgöző SSD meghajtón.

Kód:  DU101s3
Termékszám:  ASX950SS-480GM-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15