Oldal frissítése

ADATA XPG SX950 SSD 240GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA XPG SX950 SSD 240GB

Kapcsolj egy nagyobb teljesítményű fokozatra ezzel az első osztályú SSD meghajtóval! Modern 3D NAND Flash technológiával gyártották, amely teljes mértékben megfelel a legintenzívebb játokok által támasztott követelményeknek a maximális sebesség, a nagy kapacitás és a stabilitás szempontjából. Teljes mértékben játékokra optimalizálták és gyorsítótárának köszönhetően folyamatos teljesítmény szintet nyújt még a legmagasabb igényű játokok világában is. Az intelligens SLC puffer támogatásnak köszönhetően lenyűgöző sebességet nyújt a véletlen írási folyamatok végrehajtásában is, így nem érhet semmilyen kellemetlen meglepetést.

Legfontosabb jellemzők

  • Technológiailag fejlett SSD Gamerek részére
  • 3D MLC NAND Flash Chippek
  • Minden követelménynek megfelelően optimalizált teljesítmény
  • Nagyobb tartósság és hosszabb élettartam
  • Egyszerű átalakítás (7 mm magas + 2,5 mm-es adapter)

Elegendő kapacitás változatos gyűjteményekhez

A 3D MLC NAND technológia implementálásnak köszönhetően pozitívan érzékelhető a nagyobb teljesítmény mellett a nagyobb adat sűrűség is, így több játék tárolására lesz képes. Válassza a megfelelő kapacitást, hogy minden már játszott, népszerű és egyéb játékot képes legyen tárolni. Kínálatunkban fellelhető akár 960 GB-os kapacitású változat is, amely bőségesen elegendő lesz a mai játékok hatalmas tárhely követelményeinek.

Formájában

A fejlett 3D MLC NAND Flash technológia használata egyben hatékonyabb energia felhasználást és nagyobb tartósságot is jelent, mint valaha. A gyakori 2D cellás modelleket többszörösen képes legyőzni élettartamban (Mean Time Between Failure - MBTF) és írási kapacitásban (TBW). Az operációs rendszered, a fontos adataid és a gépen tárolt játékaid biztonságos helyen lesznek, ebben az igazán lenyűgöző SSD meghajtóban.

Kód:  DU101s2
Termékszám:  ASX950SS-240GM-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10