Oldal frissítése

ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink

Az ADATA műhelyében készült XPG STORM RGB M.2 hűtőborda a hűtési teljesítmény és a lenyűgöző tervezés tökéletes kombinációja. A borda alumíniumból készül és beépített ventilátort használ. A STORM így jelentősen csökkenteni tudja a hőmérsékletet, fenntartja az optimális teljesítményt, és az SSD-k számára a legjobb feltételeket biztosítja. Ezenkívül kompatibilis az alaplap RGB megvilágítás vezérlőivel is. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a színhatásokat és a világítást az ízlésüknek megfelelően állítsák be. Az ADATA hűtőborda tökéletes választás, amivel soha nem fogsz mellé. 

Az ADATA XPG STORM RGB legfontosabb előnyei

  • A hűtőborda tökéletes hűtést biztosít az  M.2 SSD számára
  • Az ADATA XPG STORM legalább 25%-kal csökkenti a tipikus hőmérsékletet,
  • Optimális feltételeket teremt a lemez hatékony teljesítményéhez
  • Kompatibilitás az RGB színvezérlő illesztőprogramokkal, amelyek szórakoztatnak
  • Az ADATA hűtőborda szerszám nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető 

Az ADATA STORM hibátlan hűtést biztosít

A legalább 25%-kal csökkentett hőmérsékletet a csupasz M.2 SSD-hez képest biztosítja az optimális környezetet a maximális teljesítmény érdekében. Ez az érték azonban sokkal nagyobb is lehet. A STORM felületén már előre felvitt hővezető paszta van, aminek köszönhetően elég ráhelyezni bármelyik M.2 SSD-re, és csatlakoztatni a ventilátor vezérlőjéhez. Az ADATA STORM hűtőborda szerszám nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető. A telepítés sohasem volt még könnyebb. A felhasználó kiválaszthatja, hogy a tápegységhez vagy az alaplapi csatlakozóhoz csatlakoztatja a hűtőt. Válaszd te is az ADATA megbízható és minőségi termékeit, mint sok más elégedett ügyfél. 

 

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Ventilátor

Megvilágítás

Világítás színe RGB
RGB vezérlés Gigabyte RGB Fusion
Kód:  DU199a1
Termékszám:  ASTORM-CTA001-17001N
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15