Oldal frissítése

ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256GB

4,2 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256GB

Sok felhasználó jelentős váltásnak tartja a számítógépek többségénél a hatékonyság fokozásában. A(z) ADATA SSD winchester azok közé a PC alkatrészek közé sorolható, amelyek jelentősen növelik a számítógéped vagy a laptopod sebességét. A(z) ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256GB elnevezésű modell

A(z) ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256GB SSD merevlemez főbb jellemzői

  • Ez az SSD merevlemez ellenáll a természetes rázkódásoknak

Mi áll az SSD népszerűsége mögött?

Az SSD winchester egy kisebb forradalomnak számít a PC-k területén. Egyedisége a mechanikus alkatrészek hiányában és egy újszerű típusú adatfeldolgozási módban lakozik. Így ellenállóbb a rezgésekkel és rázkódásokkal szemben. Előnyei közül ki kell emelni a minimális zajszintet és a figyelemre méltóan alacsonyabb fogyasztást is.

Kód:  XXASADATA256
Termékszám:  AGAMMIXS5-256GT-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15