Oldal frissítése

ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960GB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960GB

Az SSD lemez óriási ugrásnak tekinthető az asztali számítógépek terén. Amíg más alkatrész csak kicsit fokozza a teljesítményt, az SSD jobban gyorsítja a sebességet, mintha az egész processzor cserére kerülne. Ezért nem meglepő, hogy a(z) ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960GB meghajtó olvasási sebessége 3000 MB/s, írási sebessége pedig 1700 MB/s, ami jócskán meghaladja a hagyományos lemezekét.

A(z) ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960GB SSD meghajtó főbb tulajdonságai

  • Belső csatlakozó: M,2 (NVMe)
  • Véletlenszerű olvasási sebesség: 310000 IOPS
  • Véletlenszerű írási sebesség: 280000 IOPS
  • Súly: 8 g

A(z) ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960GB meghajtó kompatibilitása és méretei

Ez a lemez Számítógépekhez és Laptopokhoz ideális, amelyhez M,2 (NVMe) porttal köthető. A(z) M,2 formátumot is támogatja. Amint biztos vagy benne hogy a meghajtó kompatibilis a te gépeddel elkezdhetsz foglalkozni a mérettel. Az SSD típusú merevlemezek drágábbak, mint a hagyományos meghajtók. Az operációs rendszerhez és irodai alkalmazásokhoz optimális a 64 GB, de ha szeretnél egy kis tartalékot, akkor szerezz be inkább 128 GB-ot. De ha szeretnél az SSD lemezen helyigényes programokat tárolni, akkor a 256 GB sem lesz feltétlen elegendő.

Kód:  DU102x1c
Termékszám:  AGAMMIXS11-960GT-C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10