Oldal frissítése

ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB

Sok felhasználó jelentős előrelépésnek tekinti a számítógépek többségénél a hatékonyság növelésében. A(z) ADATA SSD azon komponensek csoportjába tartozik, amelyek egyértelműen befolyásolják a számítógéped vagy a laptopod betöltési idejét. A(z) ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB elnevezésű modell

A(z) ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB SSD winchester legfontosabb tulajdonságai

  • Ez az SSD meghajtó ellenáll a természetes rázkódásoknak

Miért kedvelt az SSD?

Az SSD lemez valószínűleg az utóbbi idők legnagyobb lépésének számít PC komponensek terén. Egyedisége a mozgó alkatrészek hiányában és a teljesen eltérő adatfeldolgozási eljárásban rejlik. Így nagyobb ellenállással bír a rezgéssel és a rázkódással szemben. Mindenképp ki kell emelni a minimális zajszintet és a lényegesen csökkentett energiafogyasztást is.

Kód:  DU102t1c
Termékszám:  ASU900SS-256GM-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20