Oldal frissítése

ADATA Ultimate SU900 512 GB SSD

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ADATA Ultimate SU900 512 GB SSD

Javítson azonnal laptopja vagy asztali számítógépe teljesítményén. A modern SSD technológia jelentős mértékben felülmúlja a hagyományos merevelemezek teljesítményét, különösebbképp rendszerbetöltés, keresés és rugalmasabb olvasás/írás terén. Az ADATA Ultimate SU900 3D MLC NAND flash chip-et és egy SMI vezérlőt egyesít, amelynek köszönhetően nagy kapacitásra, gyorsaságra és megbízhatóságra tett szert.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsteljesítmény, megbízhatóság és nagy kapacitás
  • Számos technológia az adatintegritás védelméért
  • Elhasználódást kiegyenlítő globális algoritmus
  • Egyszerű átállás (tartozékok és szoftver az átköltöztetéshez)

Az adatai jó kézben lesznek

Az SLC intelligens gyorsítótárazó algoritmusa maximalizálja az olvasás/írás teljesítményét. A gyors DRAM alapú gyorsítótár támogatásával nagy megterhelést kiváltó sok feladat elvégzéséhez is az elegendőnek bizonyul, más memória bevonása nélkül. Az SU 900-ba implementált LDPC EEC hibajavító motor jelentős mértékben növeli az adatintegritást. Ez nagyobb mértékben nyújt védelmet az Ön értékes adatai számára sérülés ellen mint, amelyre az EEC-el nem rendelkező vagy akár a hagyományos BCH hibajavítóval rendelkező SSD lemezek képesek.

Mindenki számára

Vegye használatba a modern SSD meghajtót kompatibilitással kapcsolatos fölösleges aggodalmak nélkül. A 7 mm-es magasságnak köszönhetően az könnyen szerelhető keskeny laptopokba vagy konzolokba. A hagyományos 9.5 mm-es magasságú bővítőhelybe való szereléshez a csomag része egy alátét és a 3,5 mm-es beszerelő keret, amely garantálja a teljes univerzalitást asztali számítógépekkel. Az aktuális rendszerének átköltöztetését az új SSD meghajtóra a letölthető alkalmazás könnyíti meg.

Kód:  DU102t1d
Termékszám:  ASU900SS-512GM-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10