Oldal frissítése

ADATA Ultimate SU800 SSD M.2 2280 256GB

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA Ultimate SU800 SSD M.2 2280 256GB

A modern ADATA Ultimate SU800 M.2 SSD meghajtó nagy teljesítményének valamint az adatok gyors olvasásának és írásának köszönhetően tökéletes notebookod vagy asztali számítógéped bővítésére. Ellátták az innovatív 3D NAND Flash technológiával, amely biztosítja a nagyobb sűrűségű adattárolást, a hosszabb élettartamot és a maximális megbízhatóságot.


Hihetetlen sebességű adatátvitel

Az SU800 M.2 hihetetlenül gyorsan továbbítja az adatokat, eléri az 520 MB/s írási és az 560 MB/s olvasási sebességet. Nagy TBW (Total Bytes Written) értékkel is büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy élettartama során többször is felhasználhatod a teljes memóriáját.


Fejlett LDPC ECC Engine

A továbbfejlesztett LDPC ECC hibajavítás (kis sűrűségű paritás-ellenőrző hibajavító kód) hatékonyan csökkenti az adatátviteli hibák számát, ezáltal jelentősen növeli az SSD élettartamát. Ezzel a technológiával növelhető az adatok integritása és javul az értékes tartalmak védelme.

Fokozott adatvédelem

Az intelligens SLC cache lehetővé teszi, hogy a lemez gyorsabban dolgozzon és növeli az írási és olvasási sebességet. Ezen felül támogatja a DRAM gyorsírótár-puffert, amelynek hála akár kétszer gyorsabb, mint azok, amelyek nem rendelkeznek vele. Így alkalmas magas intenzitású, igényes feladatok elvégzésére is.


A leggazdaságosabb

A Device Sleep funkció csökkenti az SSD teljesítményigényét, amivel laptop esetében nagyban növeli az akkumulátor élettartamát. Normál működés közben akár 80%-al kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos merevlemezek. Az SU800 M.2 SSD meghajtó ideális választás azok számára, akik sokat utaznak és a lehető leghosszabb ideig meg akarják őrizni az akkumulátort.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 256 GB (0,26 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum M.2
Lemez tárolókapacitása 256 GB (0,25 TB)

Méret

Szélesség 22 mm (2,2 cm)
Magasság 3,5 mm (0,35 cm)
Mélység 80 mm (8 cm)

Tömeg

Tömeg 8 g (0,01 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Laptopba

Tulajdonságok

Belső interfész M.2 (SATA)
Olvasási sebesség 560 MB/s
Írási sebesség 520 MB/s

Cellaméret

Cellaméret TLC (Triple-Level Cell)
Kód:  DU102p5b
Termékszám:  ASU800NS38-256GT-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20