Oldal frissítése

ADATA Ultimate SU800 SSD 1TB

4,8 395 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA Ultimate SU800 SSD 1TB

A modern SSD ADATA Ultimate SU800 merevlemez a robosztus kialakításának köszönhetően nagy teljesítményű és tartós, mivel nagy sebességű adat olvasására és írására alkalmas, így megfelelő a laptopjához vagy asztali számítógépéhez. Az ADATA Ultimate lemez az innovatív 3D NAND Flash technológiával van felszerelve, amely biztosítja a nagyobb tömörítésű adattárolást, a lemez hosszabb élettartamát és maximális megbízhatóságot.


Hihetetlen sebességű adatátvitel

Az SU800 hihetetlen sebességgel képes az adattovábbításra és az írásnál akár 520 MB/s és még ennél az olvasnál magasabb 560 megabájt/s sebességet is eléri. A meghajtó egy nagy hatékonyságú TBW (Total Bytes Written) megoldást tartalmaz, amely azt jelenti, hogy az élettartam alatt többször újra feltölthető a memória.


Fejlett LDPC ECC Engine

A továbbfejlesztett LDPC ECC hibajavítás funkció (low density parity check error correcting code) hatékonyan csökkenti az adatátviteli hibákat, ezzel jelentősen meghosszabbítva az SSD meghajtó élettartamát. Ennek a technológiának köszönhetően növeli az adatok integritását és az értékes tartalom védelmét.

Fokozott adatvédelem

Az intelligens SLC tároló cache lemez lehetővé teszi, hogy a meghajtó gyorsabban dolgozzon és kijavítsa az írási és olvasási teljesítményt. Sőt, támogatja a DRAM puffer cache-meghajtót, amelyet akár kétszer gyorsabbá tesz, összehasonlítva azzal a meghajtóval, amelyik nem rendelkezik a gyorsítótárral. Így alkalmas igényes feladatok magas intenzitású megoldására.


Maximálisan takarékos

A Device Sleep funkció csökkenti a meghajtó teljesítmény igényét, ami nagyban növeli az akkumulátor élettartamát, amikor a laptopban használják. Összehasonlítva a hagyományos merevlemezek fogyasztásával normál működés közben akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel. Az SSD SU800 meghajtó ideális választás azok számára, akik sokat utaznak és az akkumulátornak a lehető leghosszabb ideig működőképesnek kell maradnia.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 1 024 GB (1 TB)

Méret

Szélesség 69,85 mm (6,99 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100,45 mm (10,05 cm)

Tömeg

Tömeg 47,5 g (0,05 kg)

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Laptopba, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Random olvasási sebesség 80 000 IOPS
Random írási sebesség 80 000 IOPS
Olvasási sebesség 560 MB/s
Írási sebesség 520 MB/s
Vezérlő SMI
Speciális funkciók 3D NAND
Mean Time Before Failure 2 000 000 óra

Cellaméret

Cellaméret TLC (Triple-Level Cell)

Meghajtó élettartama

Meghajtó élettartama 800 TBW
Kód:  DU102p1h
Termékszám:  ASU800SS-1TT-C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15