Oldal frissítése

ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB

Sok hozzáértő kisebb forradalomnak tartja a számítógépek többségénél a hatékonyság fokozásában. A(z) ADATA SSD merevlemez azok közé a PC alkatrészek közé tartozik, amelyek egyértelműen javítják a számítógéped vagy egyéb készüléked betöltési idejét. A(z) ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB elnevezésű modell

A(z) ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB SSD winchester legfontosabb tulajdonságai

  • Ez az SSD merevlemez ellenáll a természetes rázkódásoknak

Miért kedvelt az SSD?

Az SSD nagy előrelépésnek tekinthető az asztali számítógépek tekintetében. Népszerűsége a mozgó alkatrészek hiányában és egy másik típusú adatkezelési eljárásban rejlik. Így szinte immunis a rázkódással és a rezgéssel szemben. Előnyei között meg kell említeni a nagyon csendes működést és a jelentősen csökkentett energiafogyasztást is. A(z) ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB egyedülálló 3D NAND lapkát rejt. Ez egy egyre népszerűbb megoldás, az összes réteg függőleges felépítése miniatűr tornyok formájában.

Paraméterek

Tulajdonságok

Speciális funkciók 3D NAND

Cellaméret

Cellaméret TLC (Triple-Level Cell)
Kód:  XXDU102n2a
Termékszám:  ASU650SS-120GT-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10