Oldal frissítése

ADATA UE710

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA UE710

A tartalom bármikor, bárhonnan és könnyedén elérheti a tartalmat. Ez az innovatív UE710 USB 3.0 extra memória két csatlakozóval , amely az Apple Lightning és az USB 3.0 interfészeket ötvözi. Kényelmes adatátvitelt és biztonsági mentést kínál mobil iOS-eszközök, például iPhone, iPad vagy iPod Touch és Mac vagy Windows PC között. 


Főbb jellemzők

  • Nincs függőség az internetkapcsolattal
  • Összekötődik az MFi tanúsított villámcsatlakozó és az USB csatlakozó
  • Kompatibilis az Apple és a Windows PC eszközökkel
  • Elegáns design
  • Az Ultra HD 4K videolejátszás és az Apple AirPlay támogatása

Ne pazarold az időt

Felejtse el a lassú fájlfeltöltéseket. Ez a szupergyors UE710 lemez jelentősen csökkenti az adatátvitelhez szükséges időt, ezáltal egyszerűsítve a nagy fájlok kezelését. Még akkor is nagyon hasznos, ha nincs internet-hozzáférése és a felhő. 

Ne korlátozza

Ez az innovatív kiegészítő memória akár 40 fájlformátumot is támogat. A problémát nem az Ultra HD 4K videók, hanem a professzionális RAW fényképfájlok teszik . Három kapacitásmérettől választhat. 32, 64 vagy 128 GB. Érdemes megemlíteni a kihúzható csatlakozókat a kényelmesebb használat érdekében. Ez megakadályozza a felesleges kopást, és szükség esetén elpusztítja a memóriát.

Kód:  NADDU080h7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15