Oldal frissítése

ADATA UE700 16 gigabájt

4,5 56 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA UE700 16 gigabájt

ADATA tajvani cég, a gyártó a memória modulok, külső meghajtók és adattároló mozgó alkatrészek nélkül, elindított egy új termék olyan erőteljes és elegáns, mint memóriakártyák DashDrive Elite UE700 egyesíti magában az összes fontos tulajdonságokat, hogy a termék tartalmaz hasonló formátumban. Különösen vonzó és kifinomult design mellett praktikus és nagy adatátviteli sebesség. A-Data DashDrive Elite UE700 kínál átviteli sebesség akár 155 MB / s olvasási és 25 MB / sec írási. Ha egy USB 2.0 port, meg kell kiszámítani a sebesség csökkentése, különösen az olvasás. Nem kell a telepítés minden járművezetők.
Elegáns kialakítás, polírozott alumínium UE700 kiegészíti a kék LED fény jelzi, tevékenység, amely, hála a speciális felületi Flash Drive hoz létre lenyűgöző fényszórás.Dugaszolható csatlakozó megkönnyíti a megfogást flash meghajtó, amelyben nincs szükség aggódni a veszteség fedezésére, továbbá lehetővé teszi a védelem, ha éppen nem használja a flash meghajtót. A hátoldalon található egy praktikus szíj rögzítéséhez ragaszkodni. ADATA termékei egy élettartam-garancia. A cikk azt is kap 60tidenní próbaváltozatát Norton Internet Security ingyen.
Műszaki adatok:
kapacitás:
16 gigabájt
sebesség:
Irodalomjegyzék: akár 155 MB / s
Írás: akár 25 MB / s
felület:
USB 3.0 / USB 2.0
Támogatott operációs rendszerek:
Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8
Apple Mac OS X 9.x vagy újabb
méretek:
63 x 21 x 7 mm
súly:
11 g

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 155 MB/s
Írási sebesség 25 MB/s

Működés és funkció

Felszerelés LED jelzés, Kulcstartó

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 21 mm
Magasság 7 mm
Hosszúság 65 mm
Tömeg 11 g
Kód:  DU080h2
Termékszám:  AUE700-16G-CBK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20