Oldal frissítése

ADATA UE700 128 GB

4,4 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA UE700 128 GB

Az ADATA tajvani cég, memória modulokat, külső meghajtókat és mozgó alkatrészek nélküli adattárolókat gyárt. Most piacra bocsájtja újdonságát az erőteljes és elegáns DashDrive Elite UE700 flash meghajtó alakjában, amely egyesíti magában az összes fontos tulajdonságot amit egy ilyen kaliberű terméknek tartalmaznia kell. Különösen a vonzó és kifinomult designt, emellett a praktikus részleteket és nagy adatátviteli sebességet. Az A-Data DashDrive Elite UE700 sebessége akár 200 MB/s olvasásnál és 100 MB/s írásnál. USB 2.0 csatlakozó használata esetén kiszámítani kell a sebesség csökkenésére, ez legfeljebb 30 MB/s-ot enged meg.
A polírozott alumínium felületet egy kék LED egészíti ki, amely a flash drive különleges felületének köszönhetően lenyűgöző fényszórást hoz létre. A visszahúzható csatlakozó megkönnyíti a flash meghajtó kezelését, nem kell közben aggódni hogy elveszíted a kupakot és biztosítja a védelmet, mikor a flash drive nincs használva. A hátoldalon található egy praktikus szíj kulcstartóhoz való rögzítéséhez. Az ADATA a termékeire átlagon felüli jótállást ad.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 128 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 200 MB/s
Írási sebesség 100 MB/s

Működés és funkció

Felszerelés LED jelzés, Kulcstartó

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 21 mm
Magasság 7 mm
Tömeg 11 g
Kód:  DU080h5
Termékszám:  AUE700-128G-CBK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20