Oldal frissítése

ADATA UC350 16GB

4,2 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA UC350 16GB

Az ADATA elegáns flash meghajtójával nem művészet az  adatátvitel. Univerzális kompatibilitásának köszönhetően bármely PC-vel, MacBook-al vagy Androidos készülékkel használhatod. USB 3.1 szabvány szerint készült, így az adatok olvasási (100 MB/s) és írási (30 MB/s) sebessége is nagy. Nagy fájlok átvitelekor is búcsút mondhatsz a hosszú várakozásnak. Az is kellemes, hogy támogatja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi az adatok megosztását a kompatibilis okostelefonokkal, vagy tabletekkel. A klasszikus USB port mellett használhatod az új, szimmetrikus USB-C csatlakozót is.

Univerzális csatlakozók

Az UC350-et nem csak a munkához lehet használni. Biztosan örülni fogsz a Blu-ray filmek, sorozatok, a nagy zenei gyűjtemények és lejátszási listák, vagy számítógépes játékok gyors továbbításának. Kis méret, de nagy tárhely - ez a kis fickó akár 16 GB adatot is befogad. Add össze az óriási tárhelyet és a vonzó, mutatós design-t, add még hozzá az előnyös beszerzési árat, és máris több, megingathatatlan indokot találsz arra, hogy az UC350 pendrive helyet kapjon a táskádban, a laptopod oldalán.

Fő jellemzők

  • Miniatűr, USB 3.1 szabványos meghajtó
  • Klasszikus USB csatlakozó USB + modern USB-C
  • Széleskörű kompatibilitás
  • Támogatja az OTG (On-The-Go) funkciót
  • Az adatok villámgyors olvasása és írása
 

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
Csatlakozó USB-C

Sebesség

Olvasási sebesség 100 MB/s
Írási sebesség 30 MB/s

Működés és funkció

Funkciók OTG
Kivitel Miniatűr

Szín

Szín Arany

Méret & súly

Szélesség 29,3 mm
Magasság 18,8 mm
Hosszúság 7,8 mm
Tömeg 5 g
Kód:  DU079q7o
Termékszám:  AUC350-16G-CGD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20