Oldal frissítése

ADATA S107 64GB piros

2,7 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA S107 64GB piros

 

Ez a kiváló ADATA pendrive tartós vázzal ás kimagasló átviteli sebességgel rendelkezik és a legújabb USB 3.0-ás csatlakozóval van felszerelve. Okos megoldást kínál a kupak elhelyezésére a használat ideje alatt, hiszen egyszerűen beleilleszthető a pendrive hátsó akasztójába, megelőzve így a kupak elvesztését. A pendrive ezen kívül vízálló is, egy méter mélységig és 20 percen keresztül. A vízálló és ütésálló funkciókhoz azonban elengedhetetlen, hogy szorosan illeszkedjen a sapka a csatlakozóra.

A pendrive 64GB memóriával és nagysebességű adatátviteli képességgel rendelkezik. Elérheti az 50 MB/s írási és a hihetetlen 100 MB/s olvasási sebességet. Természetesen illesztőprogramok telepítése nélkül kompatibilis a leggyakrabban használt operációs rendszerekkel, úgy mint Microsoft Windows és Apple Mac OS. A legújabb, nagysebességű USB 3.0 csatlakozóhoz tervezték, amely akár 10x gyorsabb átviteli sebességre képes, azonban kompatibilis a szabványos USB 2.0-val is. A folyamatban lévő használatról egy LED fény tájékoztat.
Műszaki adatok:
Átviteli sebesség:
USB 3.0:
Olvasás: akár 100 MB/s
Írás: akár 50 MB/s
USB 2.0:
Olvasás: akár 30 MB/s
Írás: akár 20 MB/s
Támogatott operációs rendszerek:
Microsoft Windows XP / Vista / 7
Apple Mac OS 10.5 és újabb
Linux (Kernel 2.6 és újabb)

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 64 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 100 MB/s
Írási sebesség 50 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Tartós, Vízálló
Felszerelés LED jelzés, Kulcstartó

Méret & súly

Szélesség 25 mm
Magasság 10 mm
Hosszúság 81 mm
Tömeg 14 g
Kód:  DU079n4b
Termékszám:  AS107-64G-RRD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10