Oldal frissítése

ADATA PV150 Teljesítmény Bank 10000mAh

4,4 51 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ADATA PV150 Teljesítmény Bank 10000mAh

Teljesítmény Bank ADATA összeállt töltés funkció divatos kiegészítő, hogy minden csodálatot. Texture utánozva a bőr szerkezete és fényes fém élek idézik egyfajta luxus. Ez a test finoman lekerekített, így nem csak jól néz ki, hanem a könnyen hordozható. A kezelt tartozék a tökéletes társ a mobil életet. Lehet választani a három szín.

Legfontosabb jellemzők

  • A fényűzően kinézetű elektromos bank
  • Műbőr küzd ujjlenyomatok
  • A lekerekített élek a jobb megjelenés és szállítására
  • A kapacitás több telefont tölteni
  • Az akkumulátor állapotjelző LED kijelzők
  • Gyors töltés (2.1)
  • Jelenleg a telefon töltődik és a belső akkumulátor

koncentrált energia

Akár végre bármilyen lépésre található, kiéhezett mobil kedvencei lesz elég energia. Kapacitás 10000 mAh jelenti a legtöbb telefon 3X 4X tölteni a teljes állapotát. Teljesítmény Bank PV150 jól ellen a verseny vonzza a kimeneti érték 2,1 A, hogy az energia, hogy töltse fel az akkumulátort, amilyen gyorsan csak otthon.

Áttekintést

Ne maradjon kisülési energia bank. Információ LED kijelzők mutatják a töltés állapotát, így tudom, hogy mennyi energia maradt a következő töltés. PV150 felelős a magas hatásfok és a hatékonyság növelése érdekében támogatja az egyidejű töltés a telefon, és a beépített akkumulátor.Nincs szükség, hogy várjon, amíg a hatalom bank teljesen fel van töltve.

Műszaki adatok:

elemek:
Típus: Li-Ion
Kapacitás: 10000 mAh

bemenet:
Micro USB 5 V / 2 A

kimenet:
USB A: 5 V / 2,1 A

méretek:
84 × 99 × 24 mm

súly:
235 g

Kód:  XXDU120a9e1
Termékszám:  APV150-10000M-5V-CBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20