Oldal frissítése

ADATA PV110 Teljesítmény Bank 10400mAh rózsaszín

4,7 48 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA PV110 Teljesítmény Bank 10400mAh rózsaszín

Backup Power Bank célja az intelligens telefonok és tablettát. Használt kényelmes módja annak, hogy az úton, vagy a vadonban, hogy fenntartsák elég energiát a készülék. Az újratölthető akkumulátor kapacitása 10.400 mAh.

A fém burkolat szálcsiszolt alumínium szerkezetű teszi ezt a weboldalt, nagyon elegáns kiegészítője minden eszköz.Teljesítmény Bank fel van szerelve két USB port. Így lehetséges, hogy gyorsan töltse fel a tabletta és okostelefon egyszerre.Automatikusan kikapcsol, amikor teljesen el van választva a töltőberendezés.Azt is kikapcsol, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, vagy a hiba tovább tart, mint 10 másodperc.LED kijelző világosan mutatja a maradék erejét. 

Teljesítmény Bank hatszor védelmére töltés, kisütés, feszültség, áram védelem és rövidzárlat elleni védelem. Ez biztosítja a maximális biztonságot minden alkalommal.Ezen kívül azt is PTC (pozitív hőmérsékleti együttható) védelem, amely felügyeli az akkumulátor hőmérsékletét károsodásának megelőzése érdekében az akkumulátor és a hatalom a bank a túlmelegedéstől. Adj el a legjobb eszköz a Power Bank.

Paraméterek

Méret

Szélesség 102 mm (10,2 cm)
Magasság 21,5 mm (2,15 cm)
Mélység 77 mm (7,7 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 400 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,1 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 260 g
Kód:  DU120a7
Termékszám:  APV110-10400M-5V-CPK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15