Oldal frissítése

ADATA Premier SP600NS 128GB

4,7 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ADATA Premier SP600NS 128GB

 

Az ADATA Premier Pro SP600NS SSD meghajtót energiatakarékos működés jellemzi, így az ideális választás laptopja számára. Elsősorban azoknak készült, akik nem szeretnék idejüket hosszadalmas betöltési időkre pazarolni. Az ún. Solid State Drive meghajtókat nagyon gyors hozzáférési idő, valamint kiváló írási és olvasási sebességek jellemzik. Azonban a legjelentősebb előnyük a konstrukció. Ugyanis ezen meghajtók a klasszikus merevlemezekkel ellentétben egyetlen mozgó alkatrészt sem rejtenek. Ebből adódóan kivételes ütésálló tulajdonságra tesznek szert, mely egyben hosszabb élettartamot eredményez.

 

Kényeztesse Magát a teljesítmény magasabb fokával 

Ezen meghajtó 550 MB/s olvasási és 170 MB/s írási sebességgel szolgál. A meghajtó csatlakoztatását számítógépbe vagy notebookba SATA III konnektor segítségével teheti meg, mely akár 6 GB/s átviteli sebességgel rendelkezik. A maximális teljesítmény megőrzése érdekében természetesen TRIP funkcióval is el lett látva.

Kód:  DU102g7a
Termékszám:  ASP600NS34-128GM-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20