Oldal frissítése

ADATA Premier SP600 32GB

4,3 45 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ADATA Premier SP600 32GB

Márkás SSD tisztességes áron

Az ADATA Premier Pro SP600 egy nagyon gazdaságos meghajtó, amely ideális ziháló laptopodhoz. Az úgynevezett Solid State Drive meghajtók nagyon gyors hozzáférési idővel és nagy olvasási és írási sebességgel rendelkeznek. Az SSD meghajtók legfőbb előnye konstrukciójuk. Ugyanis a hagyományos meghajtóktól eltérően nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, így nem érzékenyek az ütésekre és hosszabb élettartammal bírnak.


Řada ADATA Premier Pro

ADATA Premier Pro Series

Egy újabb adag teljesítmény

A meghajtó olvasási sebessége akár 360 MB/s, írási sebessége akár 130 MB/s. A meghajtó csatlakoztatásához a számítógéphez vagy a laptophoz egy SATA III csatlakozó szolgál, amely átviteli sebessége akár 6 GB/s lehet.

Kód:  DU102g
Termékszám:  ASP600S3-32GM-C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10