Oldal frissítése

ADATA Premier MicroSDHC 32 GB UHS-I 10-es osztályú memóriakártya

4,6 11 értékelés
4 490 Ft

ADATA Premier MicroSDHC 32 GB UHS-I 10-es osztályú memóriakártya

Az ADATA Premier Micro SDHC memóriakártya olvasási sebessége akár 85 MB / s, 1000 darab 4 MB-os kép átvitele maximum 4 percet vesz igénybe. Az ADATA Premier sorozat jellemzője, hogy a memóriakártyákat a maximális tartósság biztosításával tervezték. Nem fenyegeti a nedvesség, a rázkódás, a röntgensugarak, a statikus elektromosság okozta meghibásodás és bírja a -25 és 85 ° C közötti hőmérsékletet. A 10. osztályú kialakítás biztosítja az adatátvitel egyszerű folyamatát és kiváló minőségét, így a memóriakártya alkalmas Full HD videók rögzítésére mobiltelefonokon vagy táblagépeken. A mellékelt SD adapternek köszönhetően a kártya olyan klasszikus SD porthoz is használható, amelyet különösen a memóriakártya-olvasó segítségével történő adatátvitelkor fog értékelni.

A 32 GB-os MicroSDHC ADATA Premier kártya legfontosabb jellemzői

  • Az ADATA Premier memóriakártya 32 GB tárhelyet kínál
  • Magas adatátviteli sebesség - olvasáshoz akár 85 MB / s-ig, íráshoz akár 25 MB / s-ig
  • UHS-I Class 10 - Támogatja a Full HD videofelvételeket
  • Széleskörű kompatibilitás a modern eszközökkel - okostelefonok, táblagépek, digitális fényképezőgépek, kültéri kamerák
  • Nagy tartósság - vízálló, ütésálló, hőálló és fagyálló

Magas kompatibilitás a különböző modern eszközökkel

Nagyfokú kompatibilitással az ADATA Premier memóriakártyák alkalmasak okostelefonokkal, táblagépekkel, kamerákkal és Micro SD adapterrel ellátott kamerákkal való használatra. 32 GB kapacitással rengeteg fényképet vagy minőségi videotartalmat tud rögzíteni .

Az ADATA Premier kiváló minőségű adattároló

Az ADATA MicroSDHC kártya sorozat egyik legkedveltebb tulajdonsága az extrém körülmények között is kiváló állóképesség. A kártya képes legyőzni a magas nedvességkülönbségeket, vízbe süllyedés, kisebb sokkok, statikus elektromosság, röntgensugarak és a hótakaró sem árt neki, és a hőmérsékletkülönbségeket is jól bírja +85 ° C és -25 ° C között.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Kód:  DU019w2n8b4
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  AUSDH32GUICL10A1-RA1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20