Oldal frissítése

ADATA i SDXC memóriakártyák 256 gigabájt

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA i SDXC memóriakártyák 256 gigabájt

Memóriakártya és memória-kínálat kényelmes és egyszerű tárolás bővítése a MacBook Air 13 ", így teljes mértékben kihasználják a SSD sebesség közel. Egyszerűen helyezze be a kártyát az olvasó, és akkor azonnal élvezni hatalmas 256 gigabájt helyet. Sőt, a pontos méretet, hogy ne nyúljanak a test a MacBook. Mentse a fontos adatok, kiváló minőségű fényképeket és videókat ultra HD felbontás.

legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű kapacitásbővítés MacBook Air 13 "
  • Nagysebességű adat írás és olvasás
  • Elleni védelem víz, por és ütésálló
  • kompakt méret

maximális sebesség

A kártya a legújabb technológiákat használja MLC NAND flash, amely kiváló teljesítményt írni és olvasni, a hatékony adatátvitel. Extra gyors regisztráció eléri a 60 MB / s olvasás közben a kártyát képes kezelni akár 95 MB / s. HD videó így tényleg csak pár másodperc.  

maximális védelmet

Mindenki tudja, milyen fontos a személyes adatokat. Ezért ADATA kártya és használ memória-megtakarítás folyamat segítségével COB (chip-on-board). Ez azt jelenti, hogy a kártya nagyon tartós - a víztől, portól és a sokk. Az a tény, hogy a kártya valóban kiváló minőségű és megbízható, bevált élettartam-garancia.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDXC

Sebesség

Tulajdonságok

Ellenáll Víznek
Kód:  DU027p
Termékszám:  ASDX256GAUI3CL10-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15