Oldal frissítése

ADATA i-Memory SDXC 128 GB

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA i-Memory SDXC 128 GB

Az i-Memory memóriakártyával praktikus és egyszerű módon bővítheti a MacBook Air 13"-os laptopot, így maximalizálva az SSD sebességét. Ehhez a kártyát helyezze a kártyaolvasóba és használja ki a 128 GB-os extra tárhelyet adta lehetőségeket. Mérete pont akkora, hogy nem lóg ki a MacBook házából. Elmenthet rá fontos adatokat, nagy felbontású képeket és Ultra HD videókat. 

Legfontosabb jellemzői

  • A MacBook Air 13" kapacitása egyszerűen bővíthető
  • Gyors írás és olvasás
  • Víz-, por- és ütésálló
  • Kompakt méret

Maximális sebesség

A kártya a legújabb MLC NAND Flash technológiát használja, a hatékony adatátvitel érdekében kiváló írási és olvasási teljesítményt nyújt. Az extra gyors írási sebesség elérheti a 60 MB/s-ot, míg olvasás közben a memóriakártya akár 95 MB/s-ot is képes kezelni. Egy HD videó másolása csupán néhány másodpercig tart.  

Maximális védelem

Mindenki tudja, milyen fontos a személyes adatok védelme. Ezért az i-ADATA memóriakártya a COB (chip-on-board) technológiát használja. Ez azt jelenti, hogy a kártya igen tartós: víz-, por- és ütésálló. Az kártya valóban kiváló minőségét és megbízhatóságát az élettartam garancia szavatolja.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDXC

Sebesség

Tulajdonságok

Ellenáll Víznek
Kód:  DU027o
Termékszám:  ASDX128GAUI3CL10-C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20