Oldal frissítése

ADATA HD650 HDD 2.5" 2TB fekete

4,8 243 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA HD650 HDD 2.5" 2TB fekete

Az ADATA HD650 egy stílusos külső merevlemez, mely egyesíti a magas teljesítményt és precizitást a legjobb minőségű anyagok nyújtotta tartóssággal. A merevlemez nem csak karcsú, elegáns és színes kialakítással bír, de nagy átviteli sebességre is képes az USB 3.0 csatlakozójának köszönhetően.

 


Strapabíró konstrukció

Tartós háromrétegű felépítése tartalmaz egy szikikon réteget, melynek kiváló a rugalmassága, így ellenállóvá teszi a merevlemezt bármely irányból érkező erőhatásnak. Így nem kell adataiért aggódnia akkor sem ha a lemez a földre esik.


Nagy tárhely az adatoknak

A folyamatosan növekvő adatmennyiség megváltoztatja a felhasználói igényeket. A HD650 ennek megfelelően 1 és 2 TB-os tárhellyel érkezik, mely kielégíti a modern digitális élet igényeit.


Káprázatos kék LED

A modern megjelenést kiegészíti a lemez praktikus kék LED kijelzője, mely tájékoztatja a felhasználót a meghajtón folyamatban lévő adatátvitelről.


A fedél tartós anyagból

A lemez felületét megerősített műanyag borítja, mely ellenáll a karcolásoknak és ütéseknek. A lemez alkalmas gyakori szállításra, így praktikus társ lesz az utazások során.


Gyors adatátvitel

A szupergyors USB 3.0 által kínált adatátviteli sebesség, akár 70% -kal is nagyobb, mint a régi USB 2.0-ás szabványé. A HD650 teljesen kompatibilis a Windows 10-es rendszerrel és a korábbi verziókkal.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 121 mm (12,1 cm)
Magasság 21 mm (2,1 cm)
Mélység 81 mm (8,1 cm)

Tömeg

Tömeg 201 g (0,2 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső, Ellenálló
Kód:  DU112k6
Termékszám:  AHD650-2TU3-CBK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20