Oldal frissítése

ADATA HC660 HDD 2.5" 2TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA HC660 HDD 2.5" 2TB

Ennek az ultravékony 2,5"-es 2 TB kapacitású ADATA merevlemeznek köszönhetően többé már nem lesz probléma a kevés tárhellyel, ugyanis elég csupán egyszerűen áthelyezni az adataid erre a terebélyes mobil merevlemezre. A stílusos fém tokja védi a karcolásoktól, a barázdált textúrája pedig gondoskodik a kellemes látványról. Vastagsága mindössze csupán 9,6 mm.

Legfontosabb jellemzők

  • karcsú kivitel
  • luxus design
  • strapabíró fém váz
  • nagy kapacitás
  • Kompatibilis: Windows, Mac OS és Android
  • Plug and Play technológia

Kis külső, nagy belső

A karcsú kivitele nem gátolja meg abban, hogy eltárolja a terebélyes adatmennyiséged. Tárolhatsz rajta fotókat, videókat, dokumentumokat, munkaprojekteket vagy éppen játékokat, nem kell attól tartani, hogy kifutsz a tárhelyből. Hála a gyors USB 3.0 interfésznek, az adataid felesleges várakozás nélkül is másolhatod. A kis méreteinek és az alacsony tömegének köszönhetően ideális választás utazáshoz, hiszen egyszerűen befér még a zsebbe is.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 2 048 GB (2 TB)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DU118h2
Termékszám:  AHC660-2TU3-CGY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05