Oldal frissítése

ADATA D8000L Power Bank 8000mAh fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA D8000L Power Bank 8000mAh fekete

Az ADATA D800L nagy kapacitású tápegységet és nagy teljesítményű LED-es fáklyát csatlakoztat egy nagy teljesítményű készülékhez. Az egyik oldal egy LED-es panel, 4 világítási móddal. A vízálló és porálló test 8.000 mAh-t tartalmaz a mobileszközök feltöltéséhez . Ez elegendő lehet három közös okostelefon vagy egy tabletta teljes töltéséhez. Két töltő USB csatlakozó áll rendelkezésre, hogy egyidejűleg egy pár eszközt is táplálhasson. Akár bárhová megy, a narancssárga D8000L sok nehéz helyzetet megold.


Power Bank ADATA D8000L

Tartós teljesítmény bank

A hegy gerincén vagy a homokos tengerparton mindenhol támaszkodhata fényforrást az Ön számára, valamint a telefonok, táblagépek, navigáció és egyéb eszközök tápellátását. A D800L megfelel az IEC IP54 tanúsítványnak, így ellenáll a víznek, az ütéseknek és a pornak.

Power Bank ADATA D8000L

Könnyítsen rájuk

A D8000L energia bank egyik oldala fényt sugároz. 200 lumen eldobja a fejéből a sötét gondolatokat. Rendelkezésre állnak4 világítási mód : normál, villogó, lassú villogás és vészvilágítás. A készülék legfeljebb 17 óráig tart, akár szórakoztató, akár biztonságban.


Power Bank ADATA D8000L

Állj öt koronához?

Az okos kialakítás lehetővé teszi a D8000L teljesítmény bank létrehozásátimpoved állni szinte semmit. A hátlapba érme- vagy hitelkártyát helyezhet be. Ennek köszönhetően a készülék az Ön oldalán áll, és ragyogni fog az olvasásra, vagy talán a fukar lelkére.

Power Bank ADATA D8000L

Gyakorlati szem

És újraintelligens design . A hatalom egyik sarkán lévő szem látszólag elhanyagolható. Valójában hálás lesz ennek a kis dolognak, ha nagyra értékeli annak a lehetőségét, hogy egy sátorban, sárkányban vagy bárhol más sátorhoz csatolják.


Védelem (szinte) minden előtt

Ha úgy gondoltad, hogy minden, akkor tévedtél. A D8000L két töltocsatlakozót is kínál egyszerre két eszköz töltéséhez. Amellett, hogy képes ellenállni a keményebb körülményeknek , a túltöltés és kisütés, a túlfeszültség, a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen védelmet nyújt.  


Paraméterek

Méret

Szélesség 75 mm (7,5 cm)
Magasság 154 mm (15,4 cm)
Mélység 23,3 mm (2,33 cm)

Kapacitás

Kapacitás 8 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók Gyors töltés, LED lámpa

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Tömeg

Tömeg 270 g
Kód:  DU120a9k2d
Termékszám:  AD8000L-5V-CBK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05